banner488

AK Partili Meclis Üyelerinden ortak basın açıklaması

AK Partili Meclis Üyelerinden ortak basın açıklaması
AK Parti Çine Belediye Meclis üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi nedeniyle basın açıklaması yaptı.

Çine Belediyesi meclisinin Ağustos ayı toplantısından sonra AK Parti Çine Belediye Meclis üyeleri basın açıklamasında “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” dedi.

Meclis üyelerinin yaptığı açıklamada; “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Milletimizin egemenliğe ve demokrasiye göstermiş olduğu sadakat ve inancıyla hamdolsun darbe girişimi püskürtülmüştür. Devletin varlığı ve bölünmez bütünlüğü söz konusu ise; bu aziz millet ölümüne kadar demokrasi egemenliğe ve vatanın bölünmez bütünlüğüne sahip çıkmış birer bekçilerdir. Bizler vatan, millet ve bayrak aşkıyla kefenimizi giymiş uğrunda ölüme gidebileceğimizi tüm düşmanlara ve dostlarımıza bir kez daha vatanseverliğimizi sergilemiş bulunmaktayız. FETÖ ve terör örgütü iyi bilmelidir ki, bu şanlı devlet dünyayı hükmetmiş, dünyayı yönetmiş olan dedelerin torunları Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet muhafaza yapmış ve yapacaktır. İnanan, güvenen bu millet şunu göstermiştir. Rengi dili mezhebi ne olursa olsun öncelik vatan ise gerisi teferruattır. Milletin dik duruşu soğukkanlılığı ile devletine ve vatanına olan sevdasını bir kez daha sergilemiş ve darbeyi engellemiştir. Düşmana korku sarmıştır. Allah bu aziz milleti her daim muvaffak kılsın ve her daim sevindirsin. Başkomutan Recep Tayip Erdoğan ve hükümetimizi aziz milletimizi korusun. Şehitlerimize rahmet, ailelerine başsağlığı, gazilerimize acil şifalar dileriz.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472