banner488

AK Parti Milletvekili Savaş’tan Hayırlı Olsun

AK Parti Milletvekili Savaş’tan Hayırlı Olsun
banner496

Bir dizi ziyaretler için Çine’ye gelen TMBB KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Yeni Hükümet Konağını ve Çine Kaymakamı Turan Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.

TMBB KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın Çine’deki bir dizi ziyaretlerinde, AK Parti Çine Başkan Vekili Ergüven Özcan, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, AK Parti Çine Belediye Meclis Üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. İlk olarak 2020 Aralık ayında hizmet vermeye başlayan Yeni Hükümet Konağında Kaymakam Turan Erdoğan’ı makamında ziyaret ederek ilçede yapımı devam eden yatarımlar ve yapılacak olan yatırımlarla ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Çine’ye yakışan donanımlı bir bina olduğunu belirten Kaymakam Erdoğan, “Yeni Hükümet Konağı ile vatandaşlarımızın, hizmete tek bir yerden kolay ulaşmak suretiyle zamandan kazanılması, kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulması sağlanacaktır. Binamızda kurumların birçoğunun bir arada olduğu gibi engelli vatandaşlarımızın asansör sistemi ile rahatlıkla tüm kurumlarına ulaşabilmeleri bizleri mutlu etti. Binamızın çok ferah olduğunu ilçemizin birçok ihtiyacına cevap verecek nitelikte güzel bir bina. Emeği geçen başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, bakanlık bürokratları ile Valilerimize, Milletvekillerimize ve destek veren, emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Savaş ise, Yeni Hükümet Konağı’nın hayırlı olmasını dileyerek, “Yeni Hükümet Konağı hem vatandaşlar için hem de çalışanlar için daha rahat ve nezih bir ortamda hizmet sunulmasını sağlıyor. Bu bina akıllı bina şeklide inşa edildi. Çineli hemşerilerimiz fiziki mekanlar olarak daha güzel imkanlar ve hizmetler almayı hak ediyor. Çine Yeni Hükümet Konağı hizmet binası şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yeni modern ilçe hastanemizde süreç devam ediyor bu yılın ilk 6 ayı içerisinde yapım ihalesi de gerçekleşir ve kısa sürede hastanemizi de vatandaşlarımızın hizmetine sunarız. Biliyorsunuz doğalgaz çalışmaları da devam ediyor. İlçemize hizmet etmek hiç durmadan yola devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

2.Etap TOKİ Konut Projesi Müjdesi

TOKİ Konut inşaatında incelemelerde bunan Milletvekili Savaş, 2. Etap TOKİ projesine başlanıldığının müjdesini verdi.

Ocak 2022 yılında 1.Etap TOKİ konutlarının biteceğini belirten Vekil Savaş, “5 blok halinde başlayan inşaatta 82 konuttan oluşacak. Toplam projenin maliyati 19 milyon 821 bin Türk Lirası. Önümüzdeki sene inşallah vatandaşlarımız evlerine kavuşacak. Şehler Düğün Salonu arkasındaki yaklaşık 15 dönümlük alan, 100 konut kapsamında TOKİ’ye devredildi. 1. Etap TOKİ inşaat alanının 3 katı olan alana 200- 250’ye yakın konut yapılabilecek. Halkımıza daha çok müjdelerimiz var. Çine’yi kalkındırmak ve halkımızı memnun etmek için çalışıyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472