banner488

AK Parti Milletvekili Öz’den Karpuzlu’ya Ziyaret

AK Parti Milletvekili Öz’den Karpuzlu’ya Ziyaret
banner496
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Karpuzlu’yu ziyaret ederek, yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Karpuzlu İlçe Teşkilat Başkanı Süleyman Taner Çakar ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Atilla Koç parkında vatandaşlarla sohbet eden vekil Öz, Başkan S. Taner Çakar’ın oğulları İsmail Burak ve Kerem ile Kur'an öğretiminde Elif-ba kitabından harfler okudu.

Eylül’de Eğitime Başlanacak

Karpuzlu’da yatırımların devam edeceğini vurgulayan Vekil Öz ilk önce Karpuzlu İmam Hatip Ortaokulu inşaatı hakkında bilgiler alarak yetkililer ile görüştü. Karpuzlu İmam Hatip Ortaokulu 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı sezonuna yetiştirilmesi için söz alan Milletvekili Öz, “İnşallah Ortaokul öğrencilerimiz Eylül ayında eğitim ve öğretime kendi okullarında başlayacaklar. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Karpuzlu-Milas Yolu Son Aşamada

Karpuzlu-Milas Yol yapımını yerinde inceleyen Milletvekili Abdurrahman Öz, “Karpuzlu- Milas Yolu çalışmalarımızın sonuna yaklaştık. Karpuzlu’muz için önemli olan yol çalışması önümüzdeki ay sonu itibarı ile hizmete girmiş olacaktır. Karpuzlu’ya hizmetlerimiz bununla kalmayacak Hükümet Konağımız yatırım programına alındı, Karpuzlu’muza yakışan bir Hükümet Konağı yapmış olacağız. Aydın Milletvekilleri olarak teşkilatlarımıza, Aydın’ımıza, Karpuzlu’ya hizmet etmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Karpuzlu’ya Hizmet Devam Edecek

Karpuzlu Halkımız için hizmet vermeye devam ediyoruz diyen AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Süleyman Taner Çakar, “Karpuzlu öğrencilerimiz için İmam Hatip Ortaokulu inşallah Eylül ayında öğrencilere eğitim vermeye başlayacak. Halkımızın uzun süredir beklediği, Karpuzlu –Milas Yolu çalışmalarının bitmesine bir ay gibi çok kısa süre kaldı. Karpuzlu Halkımızın rüyasını gerçekleştirmek üzereyiz. Bunun yanında İlçe Hastanemiz hizmete girdi. Karpuzlu’ya yakışır bir Hükümet Konağımız için çalışmalarımız önümüzdeki yıl inşallah başlayacak. Çobanisa ve Tekeler Mahallelerimize gençlerimiz ve çocuklarımız için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 2 tane Halı Saha yaptık. Gençlerimiz spora daha çok zaman ayırsın istedik. Birçok mahallemizde gölet çalışmalarımız devam etmekte. Karpuzlu’ya verilen hizmetlerde emeği geçen başta Aydın Milletvekillerimize olmak üzere herkese teşekkür ederim” dedi.

Çocuklara Forma Hediyesi

İncelemelerin ardından çocuklar için yapımını gerçekleştirdikleri Tekeler Halı Sahası’nda çocukları ve gençleri sevindiren Abdurrahman Öz ve Başkan S. Taner Çakar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden gelen futbol topu ve forma dağıttı. Son olarak Tekeler Mahallesi eski dönem ilçe yönetim kurulu üyesi İsa Tağa 'nın babası Tahir Tağa' ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.























Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472