banner488

AK Gençlik'ten Emniyete 173. Yıldönümü Ziyareti

AK Gençlik'ten Emniyete 173. Yıldönümü Ziyareti
banner496

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yılı dolayısıyla AK Parti Çine İlçe Gençlik Kolları, Çine Emniyet Müdürlüğünü, Çine Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğini ve Adnan Menderes Bulvarı'ndaki polis kontrol merkezini ziyarette bulundular.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Muhammet El ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Polis Teşkilatı'nın 173. Kuruluş Yıl Dönümü sebebiyle Çine İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven’i ve polis memurlarını ziyaret etti. Başkan Çakır, Emniyet Teşkilatının Kuruluşunun 173. Yılı olması vesilesiyle 10 Nisan Polis Haftalarını kutladı. Vatan savunmasın da şehit olan güvenlik güçlerine Allah'tan Rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen Çakır, emniyet güçlerinin yaptıkları işin değeri hiç bir şeyle ölçülemeyeceğini belirtti.

Başkan Çakır, “Kurulduğu günden bu yana, köklü birikimi, tecrübesi ve fedakar mensuplarıyla halkımızın mutluluğu için gece gündüz demeden cansiperane çalışarak onurlu bir görevi ifa eden Emniyet Teşkilatımız, bugün kuruluşunun 173. Yılında Türkiye Cumhuriyetimizin bekasına, vatanımızın bütünlüğüne, milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden hainlere ve şer odaklarına karşı en kutsal varlığı olan canını dahi feda etmekten kaçınmayarak mücadelesini devam ettirmektedir. Görevleri başında şehit olan polislerimizi rahmetle, gazi ve emekli olanları minnetle anıyorum. Halen görevleri başında olan teşkilat mensuplarına da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını ileten Çine İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven ve polis memurları Çine İlçe Gençlik Kollarına teşekkürlerini iletti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472