banner488

Nazlım Çinelilerin hizmetinde

Çine’de tek onlarda var!

Nazlım Çinelilerin hizmetinde
banner496
 Çine’de ilk Adana Kebap Salonu, çok sayıda davetlinin katılımıyla hizmete açıldı. Nazlım Kebap Salonu’nun açılış kurdelesini, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve eski CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, birlikte kesti

Nazlım Kebap Salonu’nun törenine, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, eski CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, çok sayıda siyasetçi, STK temsilcisi ve davetliler katıldı.

Herkesin dilinde Çinelilerin damak zevkine hitap edecek olan Nazlım Kebap Salonu’nu Muammer ve Nazlı Arutlu çifti işletiyor. On bir senedir pazarcılık sektöründe Çinelilere hizmet vermekten gurur duyduklarını ifade eden Arutlu çifti şimdi de yemeklerdeki hünerlerini tüm Çine halkına hizmet vererek göstermek istiyorlar.

Doğduğu günden beri aslında mesleklerinin aşçılık olduğunu söyleyen Muammer Arutlu, “ On bir yıldır Çine’de yaşıyorum ve Çine’de olmayan bir şeyler yapmak istedim. Aslen Konya Akşehirliyim ve bütün sülalem aşçılık yapmakta ve bende kendi mesleğimizde başarı gösteren atalarım gibi yaşadığım yere hizmet vermek fikri doğdu. Ama olanı değil, Adana Kebabını vatandaşlarımız için Çine’ye getirdik. Çine halkına değişik hizmetler sunmaktan memnunum. Bende artık bir Çineli olarak hizmet kalitemizi vatandaşlarla buluşturmanın gururunu yaşıyorum. Kaliteli, temiz ve fiyatların en uygun şekilde hizmet vermek bizleri sevindiriyor. Çine’yi seviyoruz ve tüm halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Açılış töreninden sonra davetlilere ikramlarda bulunuldu.   














Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 09:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472