banner488

Halkbank Çine Şubesi'ne “Mavi Yıldız“ belgesi verildi

Performans ve müşteri memnuniyeti denetimleri sonucu Çine Şubesi’ne ‘Mavi Yıldız’ Belgesi verildi.

banner496
HABERİN GALERİSİ
Halkbank'a Mavi Yıldız

Halkbank'a Mavi Yıldız

Türkiye Halkbankası A.Ş. yıllık performans ve müşteri memnuniyeti denetimleri sonucu Çine Şubesi’ne ‘Mavi YıldızBelgesi verdi. Belgeyi düzenlenen törenle Çineli Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Savaş takdim etti.

Törende konuşan Halkbankası İzmir 2. Bölge Daire Başkanı Sami Bacanak, “Çine Şubesi kendimizi iyi hissettiğimiz yerdir. Çine’nin bizim için ayrı bir önemi ve yeri vardır. Bunu hepiniz biliyorsunuz. Çine Şubesi nüfusu olarak birçok yerin önündedir. Bu başarının nereden kaynaklandığını hep düşündüm ve merak ederdim. Cevabını bu gün buldum. Bankayla halk ancak bu kadar bütünleşebilir. Hepinizi çok seviyorum. Bu sıcaklığınız ve desteğiniz sürdükçe hizmet kalitemiz daha da yükselecektir. Çine’yi daha çok önemseyip büyüteceğiz. Sizlerle beraber çok güzel işler yapacağız” dedi.
Mavi Yıldız belgesi almanın çok zor olduğunu belirten Halkbank Genel Müdürlüğü Finansal Yönetim Planlama Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Savaş, “Bu plaketi almak epey güç, zorlu bir süreç ve çok çaba gerektirir. Hemşeriniz olarak bir torpilim olmadı ve ayrımcılık yapmadık. Şube bu plaketi ve ödülü bileğinin hakkıyla almıştır” diye konuştu.

Savaş, “Üreten Türkiye’nin bir bankası olarak aktif büyüklüğümüz yüz milyarı geçti. Kredi dağıtımımız da yetmiş milyarı buldu.  Türkiye’nin önemli bir bankasıyız, markasıyız ve değeriyiz. Biz bu değeri 800’e yaklaşan şubelerimizle gerçekleştirdik. 2002 Taraftarium yılsonunda toplam şube sayımız 600’dü ve şimdi 800’e yaklaştık. Biz sadece şube açarak büyükmek istemiyoruz. Biz esnafımızı KOBİ, tüccarımızı, sanayicimizi, emeklimizi ve işçimizi, ihtiyaçları paralelinde onlara uygun ürünler ve hizmetler sunarak büyümek istiyoruz. Bu ödül bizim için çok önemlidir. Sizin bizlere göstermiş olduğunuz değerin bir göstergesidir” şeklinde konuştu.

Halkbank Çine Şube Müdürü Mehmet Birol Çorlu, “Bu başarı tek kişinin çabasıyla elde edilmiyor. Bu bir ekip ruhunun başarısıdır” dedi. Törende Aydın Gelişim Halk Dansları Topluğu zeybek gösterisi sundu. "Mavi Yıldız" belgesinin duvara asılmasının ardından, banka çalışanlarına çeşitli hediyeler verildi, davetlilere ikramda bulunuldu.

Oldukça görkemli geçen törene Karpuzlu Kaymakamı ve Çine Kaymakam Vekili Mehmet Öztürk, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer,  Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerci, Halkbank Genel Müdürlüğü Finansal Yönetim Planlama Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Savaş, Halkbank Genel Müdürlüğü Operasyonel İşler Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Hacer Denizciyüce, Halkbankası Genel Müdürlüğü Şube Operasyonları Daire Başkanı Ergin Kaya, Halkbankası İzmir 2. Bölge Daire Başkanı Sami Bacanak, Aydın-Muğla İlleri Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Bölge Birlik Başkanı Necip Saraç, Siyasi parti temsilcileri, Banka Müdürleri, sivil toplu kuruluş temsilcileri, daire amirleri, işadamları, banka çalışanları ve davetliler katıldı.


Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2012, 00:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472