banner488

Extra Market, 5'inci Mağazasını Açtı

Extra Market, 5'inci Mağazasını Açtı
banner496

Extra Marketler 5’inci şubesini Karakollar Mahalle girişinde müşterileriyle buluşturdu

Oktar ve Abdullah Yelen kardeşler Çine’de çeşitleri bölgelerinde hizmet veren Extra Market mağazalarına bir yenisini ekleyerek, toptan ve parkende satış merkezi olarak 5’inci şubesini Karakollar Mahalle girişinde hizmete açtı.

Açılışa Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Halk Bankası Çine Şube Müdürü Göksel Altuğ, Çine Belediye CHP ve AK Parti meclis üyeleri ve birçok davetli katıldı. Market sahiplerinden Abdullah Yelen, “5. şubemizi açmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Çineli halkımızın kaliteli ürünleri uygun fiyattan almalarını sağlamaya devam ediyoruz. İlçemizde tek otoparkı olan alışveriş merkezi olarak, tüm halkımıza rahatlığı sağlamaya çalıştık. Vatandaşlarımıza, tüm şubelerimizde olduğu gibi en iyi hizmeti vermek için çalışacağız" dedi.

Çine’de böyle büyük mağazalar ilçemizin aynasıdır

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, “İlçemizin gelişmesi için Extra Marketler gibi büyük ve zincir marketlerin açılması gerekiyor. Oda Başkanımız neden böyle bir şey söylüyor diyeceksiniz? Haklısınız ama küçük esnaflarımıza zamanında söyledik birleşin, beraber şirket olarak büyük marketler açın dedik. Çünkü vatandaşların artık tüketim yaptıkları yerler belli. Buna çözüm bulmak için elimizden geleni anlattık. Büyük marketlere ruhsat verilmesin denildi. Ticarette hiçbir zaman yasak yok. Ben başkan olarak kendime yakıştıramıyorum ama ilçemizin aynası olan bu zincir marketlerin açılması taraftarıyım. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

“Bizim için Çineli olması önemli”

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, “Yüzde yüz ilçemizin esnafı olan Oktar ve Abdullah Yelen abilerimizin yeni iş yerlerinde başarılar diler, hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim. Bizim için önemli olan Çineli olması, memleketimizin yüzde yüz sermayesi olması nedeniyle kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

“Yelen ailesini kutluyorum”

Marketten ilk alış verişi yapan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Yelen ailesine ait olan toptan ve perakende Extra Marketler zincirine bir yenisini ekliyoruz. Bölgede gördüğümüz en büyük marketlerden biri. Türkiye olarak ekonomide durgun bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemde bazı şirketler küçülmeye gidiyor. Ama bu zor süreçten küçülerek değil büyüyerek atlatmamız mümkün olur sanıyorum. Bu yüzden dedelerinden ve babalarından kalan markaları büyüterek ilçemize hizmet veren Yelen ailesini kutluyorum. Mağazalarının hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2019, 17:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472