banner488

DenizBank’tan Emeklilere 300 TL Nakit Ödül Fırsatı

Maaşını DenizBank’a transfer eden emeklilere hoş geldin hediyesi olarak 300 TL nakit ödül verecek.

DenizBank’tan Emeklilere 300 TL Nakit Ödül Fırsatı
banner496

DenizBank geçen yıl hayata geçirdiği ve gelenekselleşen kampanyasını yenileyerek maaşını DenizBank’a transfer eden emeklilere hoş geldin hediyesi olarak 300 TL nakit ödül verecek.

Kampanya kapsamında maaşını DenizBank’a taşıyan emekliler özel faiz oranlarından ve ayrıcalıklı bankacılık hizmetlerinden de yararlanabiliyor.

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle farklılaşan DenizBank, emeklilere ayrıcalıklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yeni kampanya ile maaşını DenizBank’a transfer eden emeklilere hoş geldin hediyesi olarak 300 TL nakit ödül verilecek.  Kampanyaya katılan emeklinin ilk maaşının DenizBank hesaplarına yatmasını takip eden ay içerisinde kazanmış olduğu ödülü maaş hesabına yatırılacak. 30 Haziran 2015’e kadar devam edecek olan kampanyadan SGK emekli maaşını DenizBank’tan almaya başlayan,  Kurtaran Hesap başvurusu onaylanan ve maaşını 3 yıl süre DenizBank aracılığı ile almak sözü veren emekliler faydalanabilecek. Emekliler ödül kazanımının yanı sıra bankacılık hizmetleri ve kredi ihtiyaçlarında da DenizBank’ın avantajlarından yararlanabiliyor.   

DenizBank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, yenilenen kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Özel sektör bankaları içinde sektöre ilk defa emeklilere özel bankacılık anlayışını getiren DenizBank, bu alanda yenilikçi çalışmalara imza atmak üzere yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Bu bağlamda, geçen yıl hayata geçirdiğimiz ve emeklilerimizin yoğun ilgi gösterdiği gelenekselleşen hoş geldin kampanyamızı bu sene de yeniledik. Emeklilerimiz yeni kampanyamızla 300 TL değerinde nakit ödül kazanma fırsatı elde ediyorlar. Bunun yanı sıra birçok yenilikçi hizmet ve avantaj da emeklilerimizi bekliyor. Emeklilerimize “Hürmetlerimizle” yaklaşımını benimseyen banka olarak büyüklerimizin hayatını Deniz’de güzel kılmak, ilk arzumuz. Önümüzdeki dönemde de emeklilerimizin ihtiyaçlarını yakından takip etmeye ve onların yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm emeklilerimizi DenizBank şubelerine bekliyor, kampanyamızdan yararlanmaya davet ediyoruz.”


Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2015, 17:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472