banner488

Özel Çine Marmara Kolejinde İlk Karne Heyecanı

Özel Çine Marmara Kolejinde İlk Karne Heyecanı
banner496
Çine’de bu yıl eğitim-öğretime açılan Özel Çine Marmara Kolejinde ilk karne sevinci yaşandı. Karne ve başarı belgelerini sınıf öğretmenlerinin elinden alan öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

2016-2017 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi sona ererken, öğrencileri geleceğe hazırlayan Özel Çine Marmara Kolejinde farklı bir heyecan vardı. Cumhuriyet değerlerine bağlı, bilimle büyüyen, eğitimli ve donanımlı bireyler yetiştirme hedefiyle çıktığı yolda hızla ilerleyen Özel Çine Marmara Kolejindeki ilk karne gününde renkli görüntüler oluştu. Öğrenciler kostüm partisine dönüştürdükleri ilk karne alma günü bol bol eğlenerek yarıyıl tatiline mutlu ve sevinçli girdi.

Sınıf öğretmenleri, öğrencilere tek tek karnelerini ve başarı belgelerini dağıttı. Büyük mutluluk yaşayan öğrenciler, bu sevinçlerini, en az kendileri kadar heyecanlı olan aileleriyle paylaştı. Okul Müdürü İsmail Ortan, karne sevinci yaşayan öğrencilerin mutluluğuna ortak olduklarını belirtirken, “Bugün öğrencilerimizin yanı sıra okulumuz açısından da önemli bir gün. İlk yarıyılımızda, ilk karne heyecanını öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte yaşıyoruz. Özel Çine Marmara Koleji olarak başarılı bir dönemi geride bıraktık. Tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Bundan sonra önümüzde iki haftalık tatil var. Öğrencilerimize, ikinci döneme daha zinde başlamak için tatilde bolca dinlenmelerini tavsiye ediyorum” dedi.




























Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2017, 18:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472