banner488

Vali Aksoy Çine’de depremzedeler ile bir araya geldi

Vali Aksoy Çine’de depremzedeler ile bir araya geldi

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Çine Kaymakamı ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürü, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürüyle deprem bölgelerinden Çine’ye gelen depremzede vatandaşları ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Çine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pansiyonu’nda kalan depremzede vatandaşlarla görüşen Valisi Hüseyin Aksoy, geçmiş olsun dileklerini ilettikleri depremzedelerin ihtiyaçlarını dinledikten sonra çocuklarla da sohbet edip moral verdiler. Aydın Valisi Aksoy, “Çok büyük bir felaket yaşadık. Sizlerin acısını bizler yüreğimizde hissediyoruz. Bugün o bölge yarın bu bölge olabilir. Allah milletimize böylesi bir acı bir daha yaşatmasın. Devlet olarak siz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gereken yardımları karşılamak için çalışıyoruz. İnşallah bu zor günleri hep birlikte atlatacağız” dedi.

Vali Aksoy’a Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine İlçe Emniyet Müdürü Öner Oflaz, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan eşlik etti. Vali Aksoy ayrıca, depremzede ailelerin gelmesiyle birlikte onlara kucak açan, her türlü desteği sağlayan ve moral veren Çinelilere teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472