banner488

Şahin Veteriner Kliniği törenle açıldı

Şahin Veteriner Kliniği törenle açıldı

Çine’de Veteriner Hekim Emin Şahin’in sahibi olduğu Şahin Veteriner Kliniği düzenlenen törenle açılışı yapıldı.

AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı ve Çine Sanayi Sitesi’nin kıymetli esnaflarından Akın Şahin ve Özlem Şahin’in biricik evlatları Veteriner Hekim Emin Şahin, sahibi olduğu Şahin Veteriner Kliniği Hamitabat Mahallesi 298 Sokak, Numara 4/A (Shell benzinliği arkası) adresinde düzenlenen törenle açılışı yapıldı.

Başkanların hayırlı olsun dileklerinin ardından dualar eşliğinde açılış kurdelesini Veteriner Hekim Emin Şahin, Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Veteriner Hekim Cemil Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet İpci, Ziraat Bankası Çine Şube Müdürü Yılmaz Cengiz Turan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert, Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Ziraat Odası Meclis Başkanı Mehmet Kılcı, Akçaova Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Nail Uzun, Çocuk Hastalıkları Uzm. Dr. Engin Tetik, Veteriner Hekim Ziya Yılmaz, Veteriner Hekim Yücel Doygun ve Akın Şahin’le birlikte kesti. Törene kurdele kesenler dışında Çine AK Parti Belediye meclis Üyeleri, Çine Veteriner Hekimler, muhtarlar olmak üzere çok sayıda akraba ve davetli katıldı. Şahin ailesi davetlilerle tek tek ilgilendi. Misafirlere lokma ve aşure ikram edildi.

Veteriner Hekim Emin Şahin “Her şeyden önce hekimlik bir vicdan işidir. Esnaflık ise ikinci planda gelir. Hep nasıl daha faydalı oluruz diye çalışacağız. Açılışa katılan ve bizi bu günde yalnız bırakmayan büyüklerimize, dostlarımıza, arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472