banner488

Ege Yıldızları Anaokulu Öğrencileri Emniyet Teşkilatını Ziyaret etti

Ege Yıldızları Anaokulu Öğrencileri Emniyet Teşkilatını Ziyaret etti
banner496

Özel Ege Yıldızları Anaokulu öğrencileri, Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. yıldönümü dolayısıyla, Özel Ege Yıldızları Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek Polis Teşkilatının Polis Haftasını kutladı. Minik öğrenci ve öğretmenlerini makamında ağırlayan Çine İlçe Emniyet Müdürü Talat Afşar minik öğrenciler ile yakından ilgilendi. Afşar,Polis Teşkilatı’nın yapmış olduğu kutsal görevleri minik öğrencilere anlattı. Öğrencilere çikolata ikram edilirken minik öğrencilerde polis abileri için hazırlamış oldukları birbirinden güzel hediye ve resimleri takdim etti.

Çine Özel Ege Yıldızları Anaokulu Müdürü Emel Topdemir, ülkemizin güvenliği ve huzuru için gece gündüz çalışan polislerimizin zor ama kutsal bir görev yürüttüklerini söyledi. Müdür Emel Topdemir, Türk Polis Teşkilatının 177. Yılını kutlayarak bu görevde şehit düşen polislerimize de Allah'tan rahmet diledi. Topdemir, ayrıca kendilerini ağırlayan Çine İlçe Emniyet Müdürü Talat Afşar ve polislere teşekkürlerini sundu.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2022, 23:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472