banner488

Efe Çağlar öğretmen son yolculuğuna uğurlandı

Efe Çağlar öğretmen son yolculuğuna uğurlandı

Görev yaptığı Hatay Kırıkhan ilçesinde depreme yakalanarak hayatını kaybeden Fen Bilgisi Öğretmeni Efe Çağlar Karagöz, memleketi Çine’de son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı.

Yarıyıl tatilinin ardından geçtiğimiz Pazar günü memleketi Çine’den görev yeri olan Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde Fen Bilgisi öğretmeni Efe Çağlar Karagöz, büyük depremde göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Memleketi Çine’ye getirilen Efe Çağlar öğretmen için cenaze namazı kılındı.

Taziyeleri kabul eden baba Hasan Karagöz ve anne Özgül Karagöz, evlatlarını depremde kaybetmenin acısını yaşadı. Şevketiye camisinde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazında Efe Çağlar öğretmen için helallik alındı. Cenaze namazının ardından Karagöz’ün cenazesi gözyaşlarıyla omuzlara alınarak Evciler Mezarlığı'na defnedildi.

Cenazeye; Çine İlçe Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan ve eğitim camiasından bir ok öğretmen, siyasi parti temsilcileri, birlikte çok sayıda vatandaş ve aile yakını katıldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2023, 18:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472