banner488

Çocuklardan Çine Belediyesi'nin İngilizce Kursuna Yoğun İlgi

Çocuklardan Çine Belediyesi'nin İngilizce Kursuna Yoğun İlgi

Çineli çocuklar, Çine Belediyesi'nin düzenlediği Yaz Etkinlikleri kapsamında verilen İngilizce kursu sayesinde okullarında öğrendikleri yabancı dillerini eğlenerek geliştiriyor.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in ilçedeki çocukların yaz tatillerini verimli geçirebilmeleri için başlattığı Yaz Etkinlikleri çocukların yoğun ilgisiyle devam ediyor. Çocukların eğlenirken gelişimlerine katkı sağlayan kurslardan biri de İngilizce oldu. Alanında uzman eğitmenlerce verilen İngilizce kursuna minikler yoğun ilgi gösterdi. Kuva-yi Milliye Caddesi No:18'de bulunan belediyeye ait Gölbaşı Eğitim Atölyesi'nde düzenlenen kurs; pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri 14:00-15:00, 15:00-16:00 saatleri arasında gerçekleşiyor.

Çine Belediyesi Yaz Etkinlikleri kapsamında; İngilizce, futbol, yüzme ve drama olmak üzere 4 branşta verilen kurslara katılan öğrenciler hem eğlenip kaliteli zaman geçiriyor hem de ilgi duydukları alanda kendilerini geliştirmiş oluyor. Çineli öğrenciler ve aileleri, yıl boyunca düzenlediği kurslarla çocukları spor ve sanatla buluşturan Başkan Enver Salih Dinçer'e, yaz tatilinde de çocukları yalnız bırakmayıp gelişimlerine katkı sağladığı için teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472