banner488

Çine’de Tralles Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Açıldı

Çine’de Tralles Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Açıldı

Çine’de Dr. Dt. Elçin Şahin’e ve Gökhan Üner’e ait Tralles Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği görkemli açılış töreni ile ilçede hizmet vermeye başladı.

Çine’de yaşayan iş insanı Salih Şahin’in evladı Dr. Dt. Elçin Şahin’e ve Gökhan Üner’e ait Tralles Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Şevketiye Mahallesi 250. Sokak No:13/A adresinde açılış töreni düzenlendi. Törenine; Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve eşi Tuğba Gelincik Dinçer, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Eski Aydın Milletvekili Osman Aydın, Efeler Lions Kulübü Başkanı Fatma Sever, CHP Aydın Büyükşehir Meclis Üyeleri Utku Şahin, Hasan Yörük, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Arzu Kocabay ve çok sayıda davetli katıldı.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Dr. Dt. Elçin Şahin’e ve Gökhan Üner’e ilçeye sağlık konusunda kattıkları değer ve verecekleri hizmetler için teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2023, 23:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472