banner488

Çine’de tarımına katkı sağlayacak 1 milyar TL üzeri yatırım

Çine’de tarımına katkı sağlayacak 1 milyar TL üzeri yatırım

Çine AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Kargı Mahallesinde yapımı devam eden baraj suyu sulama şantiyesini ziyaret etti. Başkan Kandemir, “Çine Tarımına büyük bir katkı sağlayan proje 1 milyarın üzerinde bir bütçeye mal olacak” dedi.

Çine AK Parti Çine İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ve Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Serkan Baştürk eşliğinde Kargı Mahallemizde yapımı devam eden baraj suyu sulama projesinin şantiyesinde incelemelerde bulundu. Çine tarımına büyük bir katkı sağlayan proje 1 milyarın üzerinde bir bütçeye mal olacak belirten İlçe Başkanı Kandemir, “Çine tarıma yapılan yatırımlarla daha güzel yerlere gelecek ve sulama sistemindeki önemli eksikleri giderecektir ve bu şekildeki projelerin çiftçilerimizin sorunları üzerine yapılmıştır’ diye konuştu.

Çine’nin kalkınması için yapılan yatırımla ilgili teşekkür eden ilçe Başkanı Kandemir, “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı, Aydın Milletvekillerimiz KİT Komisyon Başkanı Mustafa Savaş’a, Seda Sarıbaş ve Ömer Özmen’e vekillerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2023, 15:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472