banner488

Çine’de Furkan Sezer Gayrimenkul Ofisi Açıldı

Çine’de Furkan Sezer Gayrimenkul Ofisi Açıldı

Çine Hükümet Meydanı’nda emlak sektöründe çalışan Furkan Sezer, kendi ismini taşıyan işletmesi Furkan Sezer Gayrimenkul ofisini açtı. Ofisin hizmete açılışı törenine siyasilerin, işadamlarının, STK’ların ve vatandaşların yoğun katılımla gerçekleşti.

Çine’de 3 yıldır gayrimenkul hizmeti veren genç girişimci Furkan Sezer Hamitabat Mahallesi 200 Sokak’ta kendi adıyla iş yerin açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine, Çine Belediye Başkanvekili Mehmet Kıvrak, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkan Celal Özden, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert, Akçaova Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkan Nail Uzun, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can, AK Parti Çine Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, Dinçler Grup Yönetim Kurulu Üyesi İş Adamı Şirin Dinç, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

İşyerinin Çine’ye hayırlı olmasını dileyen Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkan Celal Özden, “Çine’ye açılan her işyeri bize heyecan veriyor, zevk veriyor ve çok mutlu ediyor. Biz kurum olarak her zaman gençlerimizin her zaman maddi ve manevi olarak arkasında olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Kardeşimiz Furkan’ın bu işyerini hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmanın ardından Çine İlçe Müftü Vekili İlhami Özbek tarafından dua edildi ve kurban kesildi. Açılışta davetlilere lokma, aşure ve meşrubat ikramında bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2022, 14:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472