banner488

Çine’de boğa güreşinde Muhammet Demir, yeniden Güreş Ağası seçildi

Çine’de boğa güreşinde Muhammet Demir, yeniden Güreş Ağası seçildi

Çine’de düzenlenen Boğa Güreşinde, EYSİM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, açık arttırma ile yeniden Güreş Ağası seçildi.

EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir’in önderliğinde oluşturulan tertip komitesi tarafından eğitim yararına düzenlenen 5. Geleneksel Çine Boğa Güreşleri, büyük ilgi gördü. Birçok sponsorun katkılarıyla gerçekleşen ve Ege Bölgesi’nden 70 ünlü boğanın arenaya çıktığı boğa güreşleri vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti. Hayırsever kişiliği ile bilinen ve hem sosyal hem de eğitim ve kültürel faaliyetlerine verdiği desteklerle ilçede sevilen isim olan EYSİM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, açık arttırma ile yeniden Güreş Ağası seçildi. Yeniden Güreş Ağası seçilen EYSİM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, güreşlerin güvenliğinde önemli rol oynayan Çine Jandarma Komutanlığı personeline teşekkür etti.

Çine Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleşen güreşe, MHP MKYK Üyesi Burak Pehlivan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, MHP İlçe Başkanı Kazım Oruç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472