banner488

Çine’de Ali Dinçer’e coşkulu konvoy desteği

Çine’de Ali Dinçer’e coşkulu konvoy desteği

Yüzlerce araç Cumhur İttifakının yanında oldu.

Çine’de Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhur İttifakı Adayı Ali Dinçer ve partililer Seçim Bürosu önünde toplanarak araçlarını Türk Bayrakları ve parti bayrakları ile süsleyerek şehir turu attı. Yüzlerce araç ve motosikletin katıldığı Büyük Final Konvoyu şehirde seçim zaferinin göstergesi olarak yorumlandı.

Yerel seçimlere saatler kala Çine’de Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer tarafından gövde gösterisi gerçekleştirildi. Yüzlerce partili ve gönüllülerin bir araya gelerek oluşturduğu konvoy, Seçim Bürosu önünden çıkarak, Siteler, Karakollar, Kahraman, Kargı, Camızağlı, Umurköy, Eskiçine, Yağcılar, Evciler Mahallesi yolu üzerinden Askerlik Şubesi, Şehler Caddesi, Cumhuriyet Caddesi devam ederek Adnan Menderes Bulvarı Sanayi Kavşağı istikametinde ilerleyen konvoy, Sarıoğlu, Yeni Mahalle, Kırkahvesi Kavşağından tekrar Adnan Menderes Bulvarına dönüş yaparak Seçim Bürosu önüne geldiklerinde Ali Dinçer havai fişekleri ile karşılandı. Cumhur ittifakının taraftarlarından oluşan araç sahipleri, parti ve Türk bayrakları ile şehri turladı. Konvoyda Dinçer vatandaşları selamladı. Konvoy bitiminde AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir ve Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, konvoya katılım sağlayan yüzlerce destekçiye teşekkür etti.

“Ali Dinçer geliyor, Ali Dinçer”

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Çine bu kadar gönüllü bir ordu görmedi. Davaya, değişime inanmış bu kadar gönüllü görmedim. İki ay boyunca bizleri hiçbir şekilde yalnız bırakmadınız. Allah sizlerden razı olsun. Önemli bir Pazar günü var önümüzde. Bu Pazar hepimiz sandıklara sahip çıkacağız. Oylarımızı koruyacağız. Pazar akşamı Çine’nin şahlanışını hep beraber yapacağız. Yarın herkes mahallesine, sokağına, arkadaşına, eşine, dostuna sahip çıkacak. Sandığa oyu taşıyacak. Ali Dinçer geliyor, Ali Dinçer. Atadan demokrat, dedesinin izinden, Çine’nin 20 yılını planlayacak. Hepinize teşekkür ederim” dedi.

“Sandıklar bizim namusumuz, şerefimiz olacak”

Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “Hepiniz iyi ki varsınız. Çok büyük bir aile olduk. Her gün beraberiz. Çok az kaldı. Şafak bir. Allah nasip ederse 31 Mart akşamı zaferimizi pekiştirmek için burada toplanacağız nasip olursa. Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi daim etsin inşallah. Başkanımızın da dediği gibi Pazar günü aynı bu kalabalık yine okullarda ve sandıklarda olmamız gerekiyor. Sadece oyu kullanıp gitmekle işimiz bitmiyor. Her kes bulunduğu mahallede, okulda sandığına sahip çıkacak. En az bu kalabalık kadar olması lazım okullarda. Oyunuzu kullandıktan sonra ayrılmayın. En son sandıklar bitene kadar orada bekleyeceğiz. Orası bizim namusumuz, şerefimiz olacak. Sizlerden özellikle rica ediyorum. Allah için bu davaya sahip çıkan insanlar burada, gönül insanları, aşk insanları burada. Allah’ta bizim yardımcımız olacaktır inşallah. Bu zafer bizim olacak Allah’ın izniyle. Güçlü katılımızdan dolayı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472