banner488

Çine’de 6 skeçlik oyun seyirciyle buluştu

Çine’de 6 skeçlik oyun seyirciyle buluştu

Çine Belediyesi, kültürel ve sanatsal etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. 7-13 yaş grubu tiyatro gösterisi 6 skeçlik oyunla seyircilerini buluşturdu.

Çine Belediyesi Tiyatro ekibi tarafından verilen eğitimin ardından kursiyerler, hazırladıkları tiyatro ve skeçleri büyük bir başarı ile sergiledi. Çine Belediye Kültür Merkezinde 7-13 yaş grubu 32 kursiyerin 6 ay süren tiyatro eğitiminin sonunda, ‘Malını Öven Baba’, ‘ Aile, Ben Seni Dinledim’, ‘Burcu’nun Avrupa Gezisi’, ‘Nasrettin Hoca’ve ‘Okul Servisi’ adlı skeçler Çineli minik tiyatro severler ve aileleri tarafından ilgiyle izlendi.

Çine Belediyesi Tiyatro Eğitmeni Ömer Öner, “Birbirinden güzel çocuklarımızla 6 ay süren tiyatro eğitiminin sonunda oyunlarımızı sergiledik. Kursiyerlerimizin sevgili anne ve babaları bana güvendiğiniz ve çocuklarınızı emanet ettiğiniz için en büyük teşekkür sizlere, sevgili sanat dostu Belediye Başkanım Sayın Enver Salih Dinçer bu imkanları bana ve çocuklarımıza sağladığı için çok teşekkür ederim. Sevgili öğrencilerim, çocuklarım hepiniz benim için çok değerlesiniz, sizlerle çok güzel işler yapacağız, emeklerinize sağlık. Ayrıca bizleri izlemeye gelen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472