banner488

Çine Mehmet Emin Ünal MTAL 4006 Bilim Fuarı Sergisi Açıldı

Çine Mehmet Emin Ünal MTAL 4006 Bilim Fuarı Sergisi Açıldı
banner496

Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin hazırlamış olduğu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Sergisi büyük ilgi gördü.

Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen TÜBİTAK 4006 fuarına Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Ertaş ve Muhammet Karaatmaca Melih Ünal, daire amirleri, ilçedeki diğer okulların müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. İlçe protokolü, okul bahçesinde yer alan stantları gezerek öğrencilerden bilgi aldı. Program sonunda okul öğrencilerinin kendi elleriyle yapmış oldukları ikramlar misafirlere sunuldu.

Fuarı gezen Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, "Geleceğe ışık tutacak projeler üretken kızlarımız sayesinde hayat bulmuş. İlçemizde birçok okulumuzda hem merkezde hem mahallelerimizdeki okullarımızda TÜBİTAK'a sunulan ve kabul edilen projelerin çokluğu bizi çok mutlu ediyor. Nazari olarak derslerde alınan bilgilerin projeye dönüştürülerek görselleştirilmesi, uygulanması, öğrencilerimizin bu bilgileri ne kadar çok öğrendiklerinin bir göstergesidir. Bilginin en kalıcı olmasını sağlayan yöntem de herhalde bu yöntemdir. Birçok başarılı proje sayesinde bizlerde fuarları gezerken hem bilgilenmiş, hem de bilgilerimizi güncellemiş oluyoruz. Gençlerimizle gerçekten büyük gurur duyuyoruz. Yarınlara daha umutlu bakmak ve daha güvenli hissetmek iyi bir duygu bizim için" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472