banner488

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimi Mazbatasını Aldı

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimi Mazbatasını Aldı
banner496

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’nda 22 Mart 2022 Salı günü yapılan kongrede mevcut başkan seçilen Başkan Metin Uyar, yeni dönem için mazbatasını aldı.

Belediye Sosyal Tesisleri Düğün Salonu’nda yapılan Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın başkanlık seçiminde mevcut başkan bin 57 oy ile üyelerinin güven oyunu alarak yeniden başkanlık görevine Metin Uyar seçilmişti. Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Olağan Genel Kurulu’nda yeniden seçilen Başkan Uyar yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İlçe Seçim Kurulu’na giderek, Seçim Müdürü İbrahim Ercan’ın elinden mazbatasını alarak 4 yıllık göreve başladılar.

“Çine’mize , odamıza, esnaf ve sanatkarlar teşkilatımıza hayırlı olsun”

Mazbatasını almasının ardından konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, kendisi ve yönetimine bu görevi layık gören ve kongreye katılım sağlayan tüm esnaflara teşekkür etti. Geçmiş dönemde olduğu gibi, yeni dönemde de en büyük çabayı esnaflar için vereceklerini dile getiren Başkan Uyar, eşit hizmet anlayışıyla hiçbir esnafı mağdur etmeme gayreti içinde olacaklarını söyledi. Yeni yönetiminde tecrübe ile gençliği birleştirdiklerini de dile getiren Başkan Uyar, tüm esnaflara el uzatarak birlik ve beraberliğin ön planda tutulacağı yeni dönemin hayırlar getirmesini diledi. Kongrenin kazananının Çine ve esnaflar olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Uyar, “Üyelerimizin takdiriyle yeniden güven tazeledik. Bizleri tekrar bu görev için layık gören üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Yeni dönem Çine’mize, odamıza, esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

Metin Uyar başkanlığındaki yeni yönetim; Tuğrul Tosun, Eyüp Kuş, Hasan Yıldız, Levent Bağdatlı, Mutlu Aktaş, Erçin Karabulut, İlhan İri ve Münir Güleş. Denetim Kurulu; Gökhan Özpala, Erkan Gökaslan ve Mehmet Sezer.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2022, 17:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Nuri Taşoğlu
Nuri Taşoğlu - 2 yıl Önce

Tebrikler hayırlı olsun, başarılar diliyorum.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472