banner488

Başkan Kıvrak’tan Aydın Bşb Başkanı Çerçioğlu’na Teşekkür

Başkan Kıvrak’tan Aydın Bşb Başkanı Çerçioğlu’na Teşekkür

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin (BŞB) ilçede yürüttüğü yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, ilçeye kazandırdığı yatırımlar ve yeni yollar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Hizmet odaklı ve katılımcı belediyecilik anlayışı ile yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını Çine’de de tüm hızıyla sürdürüyor. Vatandaşların konforunu arttırmak için yatırımlarına her geçen gün bir yenisini ekleyen Aydın Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Kuvayı Milliye Caddesi’nde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Başkan Kıvrak’tan Aydın Bşb Başkanı Özlem Çerçioğlu’na Teşekkür

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çalışma alanını ziyaret etti. Ekiplere kolaylıklar dileyerek çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Mehmet Kıvrak, ilçeye kazandırdığı yeni yollar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yaptığı yatırımlarla ilçenin daha da güzelleştiğini belirten Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, “Vatandaşlarımızın en iyiyi hak ettiğini bilerek Aydın Büyükşehir Belediyemizle koordineli olarak ilçemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

“Yaptığı yatırımlarla ilçemizin gelişimine büyük katkıda bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Sayın Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyoruz” diyen Başkan Kıvrak, koordineli çalışmaların ilçe genelinde süreceğini vurguladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472