banner488

Aydın Büyükşehir, vefat eden Başkan Dinçer’in ismini yaşatacak

Aydın Büyükşehir, vefat eden Başkan Dinçer’in ismini yaşatacak

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in adı, ilçedeki Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal tesislerine verilecek.

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Aralık ayı meclis toplantısı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başkanlığında gerçekleşti. Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantının dikkat çeken gündem maddesi ise geçtiğimiz gün vefat eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in adının sosyal tesise verilmesi oldu. Görüşülen gündem maddesi oy birliği ile kabul edilirken, Başkan Dinçer’in adının Çine’deki Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’ne verilmesi kararlaştırıldı.

Meclise sunulan öneriyi kabul eden meclis üyelerine teşekkür eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; “Sevdiğimiz saydığımız bir aile dostumuzu, kardeşimizi, belediye başkanımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Böyle bir karar geçti aklımızdan, böyle bir düşünce geçti ve bunu kabul ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gürkan asgin
Gürkan asgin - 5 ay Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

SIRADAKİ HABER

banner472