banner488

Akçaova Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı ‘İsraf Etmiyor, Üretiyor’

Akçaova Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı ‘İsraf Etmiyor, Üretiyor’

Akçaova Ortaokulu’nda eğitim gören Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri, ‘İsraf Etmiyorum, Üretiyorum’ projesi kapsamında sergi düzenledi.

Akçaova Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı Öğretmeni Fadime Kiraz’ın ortaklığında yürütülen ‘İsraf Etmiyorum, Üretiyorum’ adlı eTwinning projesi sonunda yapılan çalışmalar sergilendi. Özel öğrencilerin geri dönüşüm malzemelerinden yaptığı ürünlerin yer aldığı sergiye, Akçaova Ortaokulu Müdürü Yavuz Karaaslan, Akçaova İlkokulu Müdürü Seyfettin Çelik, Müdür Yardımcısı Murat Topdemir, Akçaova Lisesi Müdürü Burak Seven ve Müdür Yardımcısı Ali Özkan, öğrenciler ile veliler katıldı.

Kocaeli, Samsun, Aydın, Adana, Ordu ve İstanbul’dan kurucu ve ortakların yürüttüğü ‘İsraf Etmiyorum, Üretiyorum’ projesi hakkında bilgi veren Sınıf Öğretmeni Fadime Kiraz, “Bu çalışma eTwinning projesi kapsamında gerçekleştirildi. Hafif ve orta düzey zihinsel yetersizlikleri bulunan öğrencilerin var olan fiziksel, zihinsel, iletişimsel, sosyal ve duygusal seviyelerini, atık maddelerden farklı materyaller tasarlamalarını sağlayarak öğrencileri de üreten toplumun bir parçası haline getirmek amacıyla başlatılmıştır. Böylelikle geri dönüşüm sayesinde israfın da önüne geçilebileceği anlatılmıştır” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472