banner488

Servet Cesur’un kemikleri ailesine teslim edildi

Servet Cesur’un kemikleri ailesine teslim edildi

Çine'de 31 Temmuz 2023 tarihinde kayıp olan Servet Cesur’dan aylardır haber alınamadı Bir çoban tarafından bulunan insan kemikleri Cesur’a ait çıktı. Genç adamın kemikleri ailesi teslim alındı.

Çine’de yaşayan yüzde 80 zihinsel engelli 29 yaşındaki Servet Cesur’dan, 31 Temmuz 2023 tarihinden itibaren haber alınamıyordu. Ailesi jandarma ekiplerine kayıp ihbarında bulundu. Jandarma ve AFAD ekiplerinin de katılımıyla bölgede geniş çaplı arama çalışması yapılırken kaybolan gence ulaşılamadı. Aylar sonra Çine’de Evciler ve Tatarmemişler Mahallesi arasında kalan bölgede çobanlık yapan bir vatandaş, kaya dibinde insan kemikleri ve elbiseleri buldu. 4 Aralık 2023 tarihinde çobanın ihbarı üzerine jandarma ekipleri bulunan kemiklerin kime ait olduğunu bulmak için adli tıp kurumuna incelemeye gönderdi. Gelen raporda kemiklerin Servet Cesur’a ait olduğu belirlendi.

Ailesine Teslim Edildi

Yapılan test sonucu kemiklerin 8 ay önce kaybolan Servet Cesur’a ait olduğu ortaya çıkınca aileye haber verildi. Cesur’un kemikleri ailesine teslim edildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2024, 15:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472