banner488

21 Yıllık AK Partili Koca, CHP’li Oldu

21 Yıllık AK Partili Koca, CHP’li Oldu

CHP Çine Belediye Başkan Adayı ve Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettikleri mahallelerden dönüşte CHP Çine İlçe Örgütü ile coşkulu bir buluşmada bir araya geldi.

Çine Belediyesi hizmet binası önünde toplanan onlarca Çine sevdalısının arasında Ak Parti'den istifa ederek CHP ailesine katılan Ahmet Koca da yer aldı. Koca’ya CHP rozetini CHP Çine Belediye Başkan Adayı ve Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, taktı. Başkan Kıvrak, Ahmet Koca’ya “Partimize hoş geldin” diyerek, CHP Çine İlçe Örgütü’nün büyük bir aile olduğuna vurgu yaptı.

“Hayatımda Böyle Bir Kalabalık, Böyle Bir Heyecan Görmedim”

Kendisinin 21 yıldır AK Partili olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Ahmet Koca, burada yaptığı açıklamada, "Partimizle şu ana kadar Soğukoluk, Camızağılı, Kargı mahalle ziyaretlerine gittim. Bugüne kadar böyle bir kalabalık, böyle bir heyecan daha önce görmedim. Mazbata sayın başkanımızda” diye konuştu.

“Ailemiz Daha Da Büyüyecek”

CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin de CHP Çine İlçe Örgütü’nün büyük bir aile olduğunu belirterek, “Yeni katılımlarla ailemiz büyüyor, daha da büyüyecek. 31 Mart’ta Başkanımız ve adayımız Mehmet Kıvrak’la hep birlikte kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Kıvrak, katılımından dolayı Koca’ya teşekkür ederek CHP rozetini ‘En büyük başkan, bizim başkan’ tezahüratları eşliğinde kendisine taktı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472