banner488

Dinçer, Çine MYO’nun bina sorununu çözüyor

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Çine Meslek Yüksek Okulu'na yeni derslikler ve konferans salonu kazandırılması için Çine Belediyesi ile ADÜ arasında protokol imzalandı.

Dinçer, Çine MYO’nun bina sorununu çözüyor
ADÜ Çine Meslek Yüksek Okulu "Yeni Derslikler ve Konferans Salonu" yapımı için Çine Belediyesi ile ADÜ arasında protokol imzalandı.

ADÜ Çine Meslek Yüksek Okulu Süleyman Pekgüzel Kampüsü içinde 8 derslik ve 250 kişilik bir konferans salonu bulunan yeni binanın yapımını öngören protokol ADÜ Rektörü Prof.Dr. Mustafa Birincioğlu ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer arasında 27 Aralık 2013 tarihinde ADÜ Rektörlük Makamında imzaladı.


Protokole göre; bina Çine Belediyesi tarafından inşa edilecek ve 2014-2015 eğitim öğretim yılı başına kadar Adnan Menderes Üniversitesi’ne teslim edilecek. Binanın iç donanımı ise ADÜ tarafından yapılacak.

“2014-2015 eğitim öğretim yılı başında tamamlanacak”

Piabet style="font-family: 'Times New Roman';">İmzalanan protokol sayesinde ADÜ Çine Meslek Yüksek Okulu'nun bina sıkıntısının önemli ölçüde çözülmüş olacağını belirten ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, "Süleyman Pekgüzel Kampüsümüz içinde 8 derslik ve 250 kişilik bir konferans salonu bulunacak bu bina Çine Belediyemiz tarafından inşa edilecek ve 2014-2015 eğitim öğretim yılı başına kadar Üniversitemize teslim edilecektir. Binanın iç donanımı ise Üniversitemiz tarafından yapılacaktır. Protokolün Çine ilçemiz ve Üniversitemize hayırlı olmasını dilerim" dedi.

“Çine Meslek Yüksekokulu’na büyük önem veriyoruz”

Çine Belediyesi olarak sosyal belediyecilik faaliyetlerine ve Çine Meslek Yüksekokulu’na büyük önem verdiklerini ifade eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, ADÜ Çine Meslek Yüksek Okulu'nun bina sorunu gündeme geldiğinde soruna hemen el attıklarını belirterek, ADÜ'nün eğitim faaliyetleri ve Çine'nin gelişimine katkı sağlayacak böyle bir çalışma içerisinde yer aldıkları için mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

Yeni bölümler açılması için de Rektör Birincioğlu'na talepte bulunduklarını ve öğrenci sayısının arttırılması gerektiğini belirten Başkan Dinçer, "Umarım ilerleyen süreçte Rektörlüğün uygun gördüğü yeni bölümler açılarak Çine MYO'nun öğrenci sayısı artar." ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2014, 03:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472