banner488

Çine Belediyesi Meclis Toplantısını yaptı

Çine Belediyesi Mayıs ayı olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Salih Dinçer başkanlığında yapıldı.

Çine Belediyesi Meclis Toplantısını yaptı
Çine Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in başkanlığında yapıldı. Toplantıda 4 ek gündem maddesinin alınması oy birliği ile kabul edildi. Mecliste, toplam 8 gündem maddesini görüşüldü, oy birliği ile tamamı kabul edildi.
Belediye Meclisi’nin toplantıda görüştüğü gündem maddeleri şunlardır; Çine Belediyesi 2013 Yılı Kesin Hesaplarının görüşülmesi. Akçaova Belediyesi 2013 Yılı Kesin Hesaplarının görüşülmesi. Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Halk Dansları Grubu’nun Bosna Hersek ziyaretinin görüşülmesi. Başkan Yardımcılarının maaşının belirlenmesi konusunun görüşülmesi.
Başkan Yardımcılarının maaşının belirlenmesi konusunu,  Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Şuanda iki memur ve iki tane de belediye meclis üyesi arkadaşımızdan başkan yardımcısı belirleme hakkımız var. Bu hakkımızı kullanmayı düşünüyoruz. . Belediye başkanın yetkisinde atama ile belirleniyor. Belediye başkan yardımcıların maaşların belirlenmesi belediye meclisinin yetkisindedir. Üst sınır belediye başkanının maaşının üçte ikisidir. Belediye başkan yardımcısı belirlediğimiz arkadaşlar bir işte çalışıyorlarsa o işini bırakıp, belediyede tam zamanlı çalışacaklar. Mesai saatlerinde hiçbir zaman esnaf veya kendi iş yerlerinde olmalarını istemiyorum. Esas işleri bu olacak. Belediye başkanlığı yardımcılığı ek bir iş değil, asıl bir iştir. Eğer kendi işleri varsa o ek bir iştir.Uygun görürseniz benim maaşım net 5 bin 900 TL’dir. Bu paranın üçte ikisini öneriyorum. Bu da belediye başkan yardımcısının maaşı net 4 bin TL eline geçen bir ücret olacaktır” dedi. Son madde de oy birliği kabul edildi.
Belediye Başkanı Dinçer, Çine Belediye Başkan Yardımcıları'nın Akçaova'da Mehmet Yavaş ve Çine’de Timuçin Karabulut’un olduğunu açıkladı.
Tarım, Orman ve Hayvancılık, Trafik, Yol ve Şehircilik, Çevre, Sağlık ve Temizlik, Spor, Gençlik ve Sosyal Aktiviteler ve Esnaf ve Meslek Kuruluşu adı altında 5 komisyon kuruldu.
Tarım, Orman ve Hayvancılık Komisyonu'na CHP’li Halil Acar, Mustafa Demir ve AK Parti’den Yücel Eşiyok, Cratosslot
Trafik, Yol ve Şehircilik Komisyonu'na, CHP’li Burhan Kandemir, Mutlu Sarıbaş ve AK Parti İsmail Çerçi,
Çevre, Sağlık ve Temizlik Komisyonu'na CHP’li Gülay Yıldız, Mehmet Güler ve AK Parti’den Sezer Çetin,
Spor, Gençlik ve Sosyal Aktiviteler Komisyonu'na CHP’li Mustafa Çalışkan, Emel Gönezer ve AK Parti’den Muhammet Doğan,
Esnaf ve Meslek Kuruluşu Komisyonu'na CHP’li Tayfun Aslan, Akın Güzel ve AK Parti’den Celal Üpbül seçildi.



Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2014, 15:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472