banner488

Karpuzlu’da, Hükümet Olmasa Belediyenin İcraatı Yok

Karpuzlu’da, Hükümet Olmasa Belediyenin İcraatı Yok
AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Süleyman Taner Çakar yaptığı açıklamada Karpuzlu Belediyesine yüklendi. İlçe merkezinde ve İlçe sınırları içerisinde yapılan Çaltı köprüsü, Milas yolu ve Entegre Hastane inşaatının Belediyenin yaptığı icraatlar olmadığını söyleyen Çakar, bunların AK Parti Hükümeti yatırımları olduğunu kaydetti. Çakar, "Bizim icraatlarımızı kendi icraatlarıymış gibi gösteriyorlar" dedi.

AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Süleyman Taner Çakar ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Akif Aydoğdu ve Yaşar Görmez ile birlikte, Karpuzlu Hastane inşaatında incelemelerde bulundu. DO-YAP İnşaat Şantiye Sorumlu Müdürü Resul Top Hastanenin teknik özelliklerini anlattı.

 “Yapılan icraatları sahiplenenleri kamuoyu takdirine bırakıyorum”

Kamuoyu gündemini yanıltacak açıklamalarda bulunanlar, sorumlu oldukları işlerle uğraşmaları gerektiğini vurgulayan AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Süleyman Taner Çakar, “İlçemize yapılmakta olan Entegre Hastane inşaatı son sürat devam etmektedir. Ak Parti Aydın Milletvekillerimizin uzun süren girişimleri neticesinde başlayan, Hükümetimizin Karpuz’luda  TOKİ kanalıyla yapmakta olduğu İlçe Entegre Hastanesini halkımız büyük sabırsızlıkla beklemektedir. 2016 yılı içerisinde tamamlanacak olan hastane inşaatı hakkında kamuoyu gündemini yanıltacak açıklamalar yapanlar bulunmaktadır. Zira yapılmakta olan icraatların nereden yapıldığını halkımızın çok iyi bildiğini düşünüyorum. Elindeki imkanlarla ilçemize hizmet etmesini beklediğimiz kurumların, sorumlu oldukları daldaki işleri bırakıp, Ak Parti Hükümetinin İlçemize yapmakta olduğu icraatları sahiplenme çabasını kamuoyu takdirine bırakıyorum.”

 “Karpuzlu’nun Boşa Geçirecek Bir Günü Bile Yok”

Çakar, “Ankara ziyaretinde ilçemizle ilgili konularda projelerle gittik ve Milletvekillerimiz Sn.Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Mustafa Savaş,  bizleri misafir ettiler. Yapılmakta olan Çaltı köprüsünün, Milas yolunun ve Entegre Hastane İnşaatının ilçemiz için çok önemli olduğunu belirttik ve teşekkür ettik. Karpuzlu’ya İmam Hatip Ortaokulu yapılması için 2015 yılının sonunda çalışma başlattık ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü programına alındı.”

“Kapalı Spor Salonu İçin Proje Verdik”

Gençlerimiz sporu seviyor ve çeşitli spor dallarında başarılar elde ediyorlar diyen Çakar, “Ankara ziyaretinde ayrıca milletvekillerimize İlçemize bir "Kapalı Spor Salonu" yapılması talebimizi ilettik ve proje dosyasının bir örneğini takdim ettik. İKarpuzlu gençlerinin spora sadece izleyici olarak katılmalarını değil, aktif olarak sporun içerisinde bulunmalarının ve kendilerinin de spor dallarında olmalarının iyi olacağını düşünüyoruz. Gençlerimiz sporu seviyor. Salon sporlarında özellikle okul takımlarımızın ciddi başarıları bulunmakta. Antrenman yapacak spor salonu olmadığı halde bile bu başarının olması, salon yapıldıktan sonra daha ciddi başarıların geleceğinin habercisidir diye düşünüyorum.”

“Hatipkışla Göleti Bu Yaz Başlıyor”

Karpuzlu Hatipkışla Mahallesi, Çamköy mevkiinde Devlet Su İşlerinin Gölet çalışması bu yaz içerisinde başlayacağının müjdesini veren Çakar, “Hatipkışla Göleti, bu bölge açısından çok önemli bir çalışma olduğunu düşünüyorum. DSİ Bölge ve Şube Müdürlükleri bu konularda hassas ve hızlı çalışmalarla sonuca gitmekte. Zira DSİ'nin 1000 günde 1000 gölet projesi kapsamında başlattığı Meriçler Mahallemizdeki Meriçler Göleti tamamlanmak üzere ve Şenköy Mahallemizdeki Gölet çalışmaları da sürmektedir. DSİ, halkımızın talebiyle, geçtiğimiz yaz Karpuzlu Ovasında 2 adet köprü yapmıştır. Sayın Valimiz ve İlçe Kaymakamlığımız bu konuda gereken hassasiyeti göstermiştir. Halkımız Abak Mahallemize 1 adet daha köprü talebinde bulundu. Karpuzlu’da  Ak Parti Hükümeti hizmet yağdırmaya devam etmektedir. Ak Parti Aydın Milletvekillerimize tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

“6 milyon liraya mal olacak”

İnşaat Şantiye Sorumlu Müdürü Resul Top, “Hastane 6 milyon liraya mal oldu, toplam hastanenin alanı 3 bin 500 metrekare, inşaat alanı bin 100 metrekare, 27 artı bir otopark kapasitesi var. Hastanemiz de asansör ve güvenlik kulübesi mevcut olacak. Hastanenin bölümlerinde kadın doğum polikliniği, diş polikliniği ve acil servis olmak üzere 15 yatak kapasitesi bulunmakta. Eylül sonu hastanemizin inşaatının tamamlanması planlanmakta, şu anki iş programımıza göre inşallah bir terslik olmazsa Ekim ayının başında açılışımızı gerçekleştireceğiz” dedi.









 

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2016, 06:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
shameless
shameless - 8 yıl Önce

devletin görevi o, yapmak zorunda. hea eğer siz belediyeye bunların ödeneğini gönderip, belediye bunu başka yere harcayıp parayı çar çur edip sorumluluklarını yapmadıysa tamam, haklısınız. hemen dava açın, gerekli cezai işlem uygulansın. ama akp hükümeti kendi belediyelerinden başka yere ödenek ayırmayıp, bütün güzel şeyleri biz yaptık, yanlışların hepsini bunlar yaptı demeye devam edecekseniz artık insanlar bunu yemez. 80'ler kafası, şartlarıyla konuşmak sadece acizlerin işidir. ya da din değerlerini sömürenlerin işi. siyaset, iktisat eğitimi alan biri bunlara dönüp bakmaz. ya da çıkar ilişkisi gütmeyen. neyseki öyle insanlar hala var. saygılar !

SIRADAKİ HABER

banner472