banner488

ÜRÜN: “Halk’ın Sesi, Aydın’ın Ürün’ü”

Aydın CHP Milletvekili Aday Adayı Avukat Nebahat Oskay Ürün düzenlediği kahvaltılı basın toplantısı ile hem Milletvekili aday adaylığını hem de yapacağı projeler hakkında bilgiler verdi.

ÜRÜN: “Halk’ın Sesi, Aydın’ın Ürün’ü”
banner496

Aydın CHP Milletvekili Aday Adayı Avukat Nebahat Oskay Ürün düzenlediği kahvaltılı basın toplantısı ile hem Milletvekili aday adaylığını hem de yapacağı projeler hakkında bilgiler verdi.

Toplantıya eşi Av. Nedim Ürün, oğlu Ege Can Ürün, CHP Kuşadası, Söke, İncirliova örgütlerinden partililer ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Halkın sesi olarak artık halkın iktidara gelmesinin gerektiğini söyleyen Ürün “ Ben halkın içinde olan ve elimden geldiğince halk için yaşamayı tercih eden biriyim. Halkımızın mutluluğu için, aydınlık bir Türkiye için, birlik için, kardeşlik için, iş, aş, huzur için Atatürk'ün Cumhuriyeti emanet ettiği devrimci gençlerimiz için, onurlu bir gelecek için, yarınları beraber kurmak için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsilciniz olmak için adayım.

“YOLUMUZ UMUDA YOLCULUK YOLUDUR”

Ülkemde baskı ve halkın yok sayılma rejimi, halkın kalıcı yoksulluk sorunu, kadının, gencin, yaşlının, emekçinin ve çiftçinin ezilme sorunu halkımın partisi ile son bulacaktır. Bu nedenle yolumuz Umuda Yolculuk yoludur. Halkımıza, Aydın'ımıza ve Türkiye'mize rahat bir nefes aldırmak için çalışacağız. Benim temel ilkem devrimci ve emekçi kişiliğimle halkıma hizmetin en iyisini getirmeyi hedeflemektir. Bu konuda inancım, sabrım tamdır. Kararlıyım hizmet ve halkımın yanında üretime hazırım. Beni, Aydın'ın verimli toprakları, bu güzel insanları var etti. Emeğim, alın terim Aydın'ıma hizmet için olacaktır.

Aydın'ım ve ülkem için üyesi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi ve halkıma inandığım için milletvekilliğine adayım” dedi.

AVUKAT NEBAHAT OSKAY ÜRÜN KİMDİR?

1973 Aydın Sultanhisar / Atça doğdu. Geçimini çiftçilikle sağlayan onurlu bir çiftçinin 5 evladından biri olan Ürün İlk, orta ve lise öğrenimini Atça'da tamamlamıştır. Üniversitede önce İktisat Fakültesi sonrada İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirmiştir. Yaklaşık 13 yıl devlet memurluğu yapmış olan Ürün şu anda Kuşadası'nda serbest avukatlık görevi yapmaktadır. Evli ve bir çocuk annesidir.




 


Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2015, 15:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472