banner488

Çine’de 80 Bin Liralık Kabloları Çalan Hırsız Yakalandı

Çine’de 80 Bin Liralık Kabloları Çalan Hırsız Yakalandı
banner496

Çine OSB’nin dışında bulunan firmada 80 bin liralık kablo çalındı, Çine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından hırsız zanlısı yakalandı.

Olay, Çine Organize Sanayi Bölgesi dışında bulunan güneş enerji panellerini kuran özel bir firmada meydana geldi. Edinilen Bilgiye göre,  OSB’nin dışında kurulan güneş enerji panellerini kurmakta olan özel bir firmada bulunan ve trafodan elektrik kullanılması için planlanan makaraya sarılı 4 bin metre uzunluğundaki içi bakır olan orta gerilim kablosu kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı. Firma yetkililer 4 adet makaraya sarılı içi bakır olan 80 bin lira değerindeki kablolarının çalındığını fark ederek durumu bildirip şikayetçi olması üzerine Çine İlçe Jandarma Komutanlığına ekipleri kablo hırsızlarının yakalanması için çalışma başlattı.

Jandarma ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu hırsız zanlısı Diyarbakırlı T.Ü. Söke’de yakaladı ve şüphelinin ifadesini alarak adliyeye sevk etti. Çıkarıldığı mahkemece zanlı T.Ü adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.


Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2017, 11:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472