banner488

18 Yaşında 90 Suç Kaydı Var

18 Yaşında 90 Suç Kaydı Var
Kuyumcuya girerek hırsızlık yapan Taner Narman (18), güvenlik kameralarından tespit edilerek polis tarafından yakalandı. Hırsızın 90 suç dosyası olduğu ortaya çıktı. 

Olay, Aydın'ın İncirliova ilçesinde Acarlar Mahallesi'nde önceki gece meydana geldi. Kuyumcu dükkanının girişinde bulunan iki güvenlik kamerasını etkisiz hale getiren hırsız, daha sonra kapının demirlerini elindeki levye ile açarak içeri girdi.

Kuyumcuda her yeri didik didik arayan Narman, bulduğu küpe, bilezik ve altın olmak üzere yaklaşık 15 bin liralık mücevheri çalarak kaçtı. Sabah dükkanını açınca soyulduğunu fark eden kuyumcunun ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Polis ekipleri hırsızlık olayını "Cep faresi" olarak bilinen Taner Narman'ın yaptığını tespit etti. Her yerde aranan Narman, Cumhuriyet Mahallesi'nde gezerken gözaltına alındı. Narman'ın aynı gece traktör galerisi, yem bayisi ve Tarım Kredi Kooperatifi'ne de girerek hırsızlık yaptığı belirlendi.

Hakkındaki sorgulamada aralarında iki polis memuru ve bir komiser olmak üzere adam yaralama, hırsızlık, yağma ve uyuşturucu bulundurmak suçlarından 90 suç dosyası bulunduğu ortaya çıkan Narman'ın üzerinde yapılan aramada bir miktar bonzai, uyuşturucu madde ve hırsızlık işlerken kullandığı malzemeler ele geçirildi. Narman, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2017, 20:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472