Kategoriler

Çiçek Dağıtımı Dünyanın En Özel Çiçeklerine Yapıldı

MHP Aydın Milletvekili Adayı Hüseyin Karagöz ve Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın birlikte Ortaklar pazarında annelere, saksıda çiçekler dağıtarak anneler gününü kutladılar.

MHP Aydın Milletvekili Adayı Hüseyin Karagöz ve Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın birlikte Ortaklar pazarında annelere, saksıda çiçekler dağıtarak anneler gününü kutladılar

Aydın Milletvekili Adayı Hüseyin Karagöz ‘’Annelerimiz için neler yapsak azdır. Cennet annelerin ayağı altındadır’’ hatırlatmasını yaptıktan sonra Milletvekili adayı Hüseyin Karagöz ‘’Tüm annelerin anneler gününü kutlarım. Germencik belediye başkanım Ümmet başkanım la bu organizasyonu gerçekleştik. Ne mutlu ki hasbel kader Ortakları annelerinde hayır duası aldık. Biz annelerimizi onların en değerli varlıklarının yarınları için gelin birlikte yürüyelim diyoruz’’ dedi.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın da ‘’Ana gibi yar olmaz. Anneler ailenin direğidir. Temel taşıdır onları yılda bir kez değil. Her zaman başımızın tacı yapmalıyız. Bugün sayın vekil adayım ile birlikte çiçek gibi annelere çiçekleri dağıttık. Onlar zaten birer çiçekler’ ’dedi.

 Çiçek dağıtımının ardından MHP Vekil Adayı Hüseyin Karagöz ve Germencik belediye başkanı Ümmet Akın Pazarcı esnafı ve dükkan esnafları ve vatandaşlarla buluştular.






Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Karpuzlu
Üç ilçede uyuşturucu kullanan 8 şahıs hakkında işlem yapıldı
Çine
Uzmanlar uyardı: "Hastalık yapan mikroorganizmalar eller üzerinde 60 dakika canlı kalabiliyor"
Çine
Akçaova Esnaf Kefalet Kooperatifine yeni hizmet aracı
Çine
Çine Belediyesi Tiyatro Kursiyerleri Çinelileri Doyasıya Güldürecek
Çine
Jandarma, hayvan hırsızlarına dikkat çekti
Çine
Aydın’da uyuşturucuya geçit yok: 7 gözaltı
Duyurular
Saide Atıgan vefat etti
Duyurular
Yusuf Yıldız vefat etti
Karpuzlu
Bakanlıktan beton dökülen antik yolla ilgili açıklama: "İzinsiz uygulamalar kaldırılacak"
Çine
Aydın’ın üç ilçesinde Jandarmadan şok uygulama