Kategoriler

İYİ Parti Çine için flaş isimler!

Çine İYİ Parti çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor, her geçen gün partiye yeni isimler katılıyor. Nedret Tuncer’e ve Nursel Demir’e, İYİ Parti’ye üye olarak parti rozetini takıldı.

İYİ Parti binasında yeni üyelerin rozetlerinin takılması için tören düzenlendi. Törene İYİ Parti Aydın İl Divanı‘ndan Fevzi Köse,  İl Başkan Yardımcılarımız Buket Saran, İl Sekreteri Yardımcısı Şafak Akdoğan, Çine İYİ Parti Başkanı Mehmet Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kaltun Maden Yönetim Kurulu üyesi Kamil Tuncer’in eşi Nedret Tuncer'in ve Deren Proje’nin sahibi Mehmet Demir’in eşi Nursel Demir'in İYİ Parti’ye üye kayıtları yapılarak parti rozetleri takıldı.

Parti binasında yapılan toplantıda konuşan İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, ilçede partiye kayıt olma sürecinin hızla devam ettiğini ifade ederek, “Yeni üyelerimiz Partimize önümüzdeki günlerde binlerce kişinin kayıt yaptırmasının startını vermiş oldular. Şu ana kadar Çine’de İYİ Partiye gönüllü olarak 250 kişi üye oldu. Çine’de  İYİ partimize kayıt yaptıran Nedret Tuncer ve Nursel Demir’e öncelikle teşekkür ediyorum, partimize ve kendilerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.





























Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Karpuzlu
Bakanlıktan beton dökülen antik yolla ilgili açıklama: "İzinsiz uygulamalar kaldırılacak"
Çine
Aydın’ın üç ilçesinde Jandarmadan şok uygulama
Çine
Çine’de muhtarlar, yaban hayvan saldırıları için toplandı
Çine
MHP İlçe Başkanı Oluç, '3 Mayıs Milliyetçiler Günü' günü mesajı
Çine
Çine’de sulama ücretine tepkiler büyüyor
Çine
Çine Şoförler Odası’nda istifa
Çine
Vali Canbolat, Çine’de incelemelerde bulundu
Çine
Aydın’da 200 bin TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Çine
14 yaşındaki Arda Güneri yaşam mücadelesi veriyor
Duyurular
Dürdane Aktaş vefat etti