Kategoriler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aydın'a geliyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun ardından Aydın, bu kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlayacak.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun ardından Aydın, bu kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dev yatırımların açılışını yapmak için 27 Mayıs Çarşamba günü Aydın'a gelecek. Cumhurbaşkanı olarak ilk kez Aydın'a gelecek olan Erdoğan, Efeler ilçesindeki İstasyon Meydanı'nda halka hitap edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitinginin büyük bir kalabalığa sahne olması bekleniyor.

Aydın'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlayacak olmalarından dolayı büyük bir gurur duyduklarını belirten AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, "Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı teşkilat olarak büyük bir sevgi ve saygı duyuyoruz. 27 Mayıs 2015 tarihinde saat 17.00’de İstasyon Meydanı’nda düzenlenecek toplu açılış töreninde halka hitap edecek olan seçilmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yapımı tamamlanan 88 projeyi Aydınlıların kullanımına sunacak. Aydın’da dev açılışları yapacak olan Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a düzenlenen mitinge tüm Çineli halkımızı davet ediyorum" şeklinde konuştu.


Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Karpuzlu
Üç ilçede uyuşturucu kullanan 8 şahıs hakkında işlem yapıldı
Çine
Uzmanlar uyardı: "Hastalık yapan mikroorganizmalar eller üzerinde 60 dakika canlı kalabiliyor"
Çine
Akçaova Esnaf Kefalet Kooperatifine yeni hizmet aracı
Çine
Çine Belediyesi Tiyatro Kursiyerleri Çinelileri Doyasıya Güldürecek
Çine
Jandarma, hayvan hırsızlarına dikkat çekti
Çine
Aydın’da uyuşturucuya geçit yok: 7 gözaltı
Duyurular
Saide Atıgan vefat etti
Duyurular
Yusuf Yıldız vefat etti
Karpuzlu
Bakanlıktan beton dökülen antik yolla ilgili açıklama: "İzinsiz uygulamalar kaldırılacak"
Çine
Aydın’ın üç ilçesinde Jandarmadan şok uygulama