Kategoriler

CHP'li Güler Partisinden İstifasını İstedi

CHP Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güler partisinden istifasını istedi.

CHP Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güler cezaevi nedeniyle partisinden istifasını istedi. İlçeye yapılacak olan cezaevini istemediğini beyan eden Güler, istifa dilekçesinde şu ifadeleri kullandı; İlçemize yapılacak olan L Tipi cezaevi kampüsü için bu ana dek hep karşı çıkmama rağmen bir sonuç alınamaması doğrultusunda protesto amacıyla çok sevdiğim parti yönetim kurulu üyeliğinden istifa etme kararı aldım. Gelecekte çocuklarıma bir CHP'li olarak bunun cevabını vermeyeceğinden dolayı istifamın kabulünü saygılarımla arz ederim.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Çineli çineli 3 Yıl Önce

Çok tuhaf olmuş ? Gelişmiş ve gelişmekte olan tüm il yada ilçelerde büyük ceza evi kampüs leri var. Toki var, askeri var, 4 yıllık üniv. Var vs. Vs. Derdiniz nedir ? Çineyi erittiğiniz yetmedi şimdide böyle şovlar la yapmayın ya. Çivi çakanların yanında olun ! Sizin derdiniz akp yaptığı için ilçenin gelirini artıracağı için kaygınız tamamen siyasi sizin !

Tayfur Tekeş 3 Yıl Önce

Memet beye sormak istiyorum cezaevini yaptırtan hükümet küsüp istifa edip gerekçeyide cezaevine engel olamadım diyor ne alakaysa çözemedim tek bildiğim bişey var senelerce belediye ve madran sporu yiye yiye bitirip emekliliğinizi açikladınız tek gerçek bu bence üzülmeyin gelecek nesile ne söyleyecem diye zaten gelecek nesil seni ve abilerini iyi tanıyor ondan üzülme sakın

Daha Fazla Haber
Karpuzlu
Bakanlıktan beton dökülen antik yolla ilgili açıklama: "İzinsiz uygulamalar kaldırılacak"
Çine
Aydın’ın üç ilçesinde Jandarmadan şok uygulama
Çine
Çine’de muhtarlar, yaban hayvan saldırıları için toplandı
Çine
MHP İlçe Başkanı Oluç, '3 Mayıs Milliyetçiler Günü' günü mesajı
Çine
Çine’de sulama ücretine tepkiler büyüyor
Çine
Çine Şoförler Odası’nda istifa
Çine
Vali Canbolat, Çine’de incelemelerde bulundu
Çine
Aydın’da 200 bin TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Çine
14 yaşındaki Arda Güneri yaşam mücadelesi veriyor
Duyurular
Dürdane Aktaş vefat etti