Kategoriler

Başbuğ'un bu fotoğrafı artık kullanılmayacak!

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ'un, Kara Kuvvetleri Komutanı iken çekilmiş fotoğrafı artık Ergenekon Davası duruşmasında kullanılmayacak.

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ'un, Kara Kuvvetleri Komutanıyken çekilmiş, arkasında Türk bayrağı ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı forsunun bulunduğu üniformalı fotoğrafı, Ergenekon duruşmalarında salondaki dev ekrana yansıtılarak, tanıklardan teşhis yapılması isteniyordu.

Son duruşmada Başbuğ'un Jestbahis Sezer" target="_blank" class="link_keywords">avukat İlkay Sezer buna itiraz etti. Bu itirazın ardından o fotoğraf teşhis dosyasından kaldırılarak, Başbuğ'un duruşmada çekilmiş sivil giyimli bir fotoğrafı konuldu. Avukat Sezer, üniformalı fotoğrafın teşhiste kullanılmasıyla ilgili olarak, "Başbuğ'un Kara Kuvvetleri Komutanıyken çekilmiş, arkasında Türk bayrağı ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı forsunun bulunduğu üniformalı fotoğrafının gösterilmesi ile TSK'nın yargılandığını bir kez daha ispatlamaktadır. Bu nedenle müvekkilimin bu fotoğrafının dosyadan çıkarılmasını talep ettim" demişti.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Karpuzlu
Bakanlıktan beton dökülen antik yolla ilgili açıklama: "İzinsiz uygulamalar kaldırılacak"
Çine
Aydın’ın üç ilçesinde Jandarmadan şok uygulama
Çine
Çine’de muhtarlar, yaban hayvan saldırıları için toplandı
Çine
MHP İlçe Başkanı Oluç, '3 Mayıs Milliyetçiler Günü' günü mesajı
Çine
Çine’de sulama ücretine tepkiler büyüyor
Çine
Çine Şoförler Odası’nda istifa
Çine
Vali Canbolat, Çine’de incelemelerde bulundu
Çine
Aydın’da 200 bin TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Çine
14 yaşındaki Arda Güneri yaşam mücadelesi veriyor
Duyurular
Dürdane Aktaş vefat etti