Kategoriler

Karpuzlu Ak Parti’de aday adayları netleşti

1 Kasım’da Belediye Başkanı aday adaylığı için sürpriz başvuruda bulunan Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi S. Taner Çakar’ın ardından Karpuzlu siyasi gündemi ısınmaya başladı.

Ak Parti İl Genel Meclisi Çakar’ın Belediye Başkanı aday adaylığının sürpriz bir gelişme olduğunu kaydeden Ak Parti İlçe Başkanı Erdal Yıldız, “Kendisinin Büyükşehir Belediye Meclisi aday adaylığını bekliyorduk fakat sonuçta teamüllere ilçemizden parti içinden mevcut Belediye Başkanı Hilmi Dönmez ile birlikte bir ismin daha katılması bizim için parti içi demokrasinin ve çoğulcu katılımın bir gereği olarak anlamlıdır.” dedi.

Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı sürecinin parti dışından olmak kaydıyla 1 Aralık’a kadar uzatıldığını da belirten Başkan Yıldız, “Belediye Başkanı Hilmi Dönmez’in de öneri ve teşvikiyle şu an 11 isim aday adaylığı başvurusunda bulundu. Elbette Belediye Başkanlığı aday adaylığı Aresbet sürecine dahil olan S. Taner Çakar’ın da 5-6 ismi Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için partimize yönlendireceğini tahmin ediyorum.” ifadelerini kullandı.

1 Kasım itibariyle Belediye Başkanı aday adaylığı için mevcut Belediye Başkanı Hilmi Dönmez ile beraber  Ak Parti İl Genel Meclisi üyesi S. Taner Çakar’ın kesinleştiğini vurgulayan Başkan Yıldız, Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için başvuran isimlerin ise; Nurullah Aksoy, Mustafa Görmez, Ömer  Ünaldı, Metin Yalçın, Abdullah Sevinir, Yüksel Masat, Orhan Güleç, Dursun Çetinkaya, Hilmi Güldar, Akif Aydoğdu ve Tuna Şenyüz olduğunu belirtti.

“Bir olacağız, birlik olacağız”

Aday adaylığına talip olan tüm isimlerin Karpuzlu’ya en iyi şekilde hizmet edecek kapasitede olduğunun altını çizen Başkan Yıldız, “Karpuzlu için bir olacağız, birlik olacağız ve seçimleri kazanmak için var gücümüzle çalışacağız.” dedi. (Murat TAN)

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ali şenkaloğlu 11 Yıl Önce

sayın çakar a ve dönmez e bu yarışta başarılar dileriz. inşallah karpuzlu kazanır. bu arada şu soruyu sormak istiyorum seçim günü oylarımızı da sütler gibi belli bir toplanma merkezinde toplayacak mıyız. sandıklara da sayaç bağlanacak mıyız.

hasan akın 11 Yıl Önce

sayın ilçe başkanı. yerel seçimler yapılırken sütler gibi vatandaş oylarını belli toplanma merkezinde toplayacak deniliyor doğru mu?

x 11 Yıl Önce

Tarım il Müdürümüz yakın bir zamanda gelip bu konuyla ilgili toplantı yaparak bilgilendirme ve istişare yapacaktır.

mehmet aktas 10 Yıl Önce

taner bey, merkezde olmasa da kırsalda güçlü bir aday. oy potansiyeli yüksek. karpuzlu için hayırlı olsun.

ayşe 10 Yıl Önce

sonuçtan memnun musunuz

Daha Fazla Haber
Çine
Başkan Kandemir, “Topçam Sulama Birliği’ni ne şekilde devredildi”
Çine
Çine Belediyesi, Can Dostlarının Yanında Olmaya Devam Ediyor
Çine
Başkan Yazgılı, Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı
Çine
Çine'de jandarma uyuşturucu ile mücadeleye devam ediyor
Çine
Başkan Şahin, “Bu zam dünyanın neresinde var? Tarımı bitirmek istiyorlar”
Duyurular
Mehmet Yazgılı vefat etti
Çine
Çine Belediye Eski Başkanı Mehmet Yazgılı hayatını kaybetti
Aydın
İzmir’den Aydın’a uyuşturucu sevkiyatına Jandarma engeli
Çine
Çine’nin Yetenekli Çocukları Doyasıya Güldürdü
Çine
Dutluoluk Mahallesi’nde Anneler Günü Coşkusu