Kategoriler

TOKİ’ye başvuru sayısı 46’da kaldı

TOKİ’ye yer var, talep yok!..

Dar gelirli aileler için Çine Karakollar Köyü tüzel kişiliği sınırları içerisinde bulunan Çine MYO karşısındaki arazide yapılmasını düşünülen TOKİ Konutları'na beklenen ilgi gösterilmedi.

TOKİ Konutları’nın yapımına başlanılması için gereken 100 başvuruya ulaşılamamasından ötürü ek süre talebinde bulunulacağı bilgisine ulaşılırken geçtiğimiz yıl TOKİ’nin Çine’ye gelmesi için 468 ailenin imzaladığı talep formları ile mevcut güncel başvurusu sayısı arasındaki ortaya çıkan fark, büyük bir çelişkinin açığa çıkmasına da sebebiyet verdi.

Geçtiğimiz günlerde konuya ilişkin yaptığı açıklamalarda son başvuru tarihi olan 7 Mart’a kadar 100’ün üzerinde başvurunun gerçekleşecek olduğunu beklediklerini belirten AK Parti Çine  İlçe Başkanı Erkan Özkaya, başvuru sayısının düşük olması nedeniyle şu an için gerçekleşmesi mümkün değil gibi gözüken konuya ilişkin ek süre talebinde bulunduklarını ve henüz kendilerine sürenin ne kadar uzatılacağına ilişkin bir bilgi gelmediğini belirtti.

Şimdiye kadar yapılan başvurular 3+1 daire için 18’de kalırken, 2+1 daire için başvuru sayısı 28 olarak kayda geçti ve toplamda 46 dar gelirli aile TOKİ için başvuruda bulundu.(Murat TAN)


Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Karpuzlu
Bakanlıktan beton dökülen antik yolla ilgili açıklama: "İzinsiz uygulamalar kaldırılacak"
Çine
Aydın’ın üç ilçesinde Jandarmadan şok uygulama
Çine
Çine’de muhtarlar, yaban hayvan saldırıları için toplandı
Çine
MHP İlçe Başkanı Oluç, '3 Mayıs Milliyetçiler Günü' günü mesajı
Çine
Çine’de sulama ücretine tepkiler büyüyor
Çine
Çine Şoförler Odası’nda istifa
Çine
Vali Canbolat, Çine’de incelemelerde bulundu
Çine
Aydın’da 200 bin TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Çine
14 yaşındaki Arda Güneri yaşam mücadelesi veriyor
Duyurular
Dürdane Aktaş vefat etti