Kategoriler

Tekeler’de Yollar Çamur Deryası

Karpuzlu, Tekeler sakinleri bozuk yollardan şikayetçi. Tekeler Mahallesi’nde oturan vatandaşlar, mahallede verilen sözlerin yerine getirilmesini istedi.

Tekeler Mahalle sakinleri, yollarının son günlerde yaşanan yağış nedeniyle daha da bozulduğu ve çamur deryasına döndüğünü dile getirerek, seçimlerde Tekeler Mahallesi’nin sokaklarına parke taş döşeneceği sözü verildiğini ama iki senedir halen döşenmeyen yolların çilesini çektiklerini ve seçimlerde verilen sözlerin tutulmasını istediler.

Mahalleli, “Seçim zamanımda Belediye Tekeler Mahallesi’nde bütün sokakları parke yapılacağının sözü vermişti. Bir haftadır yaşanan hava şartları ile bütün yollar çamur deryasına döndü, belediyeyi arıyoruz bir kepçe bile gönderip yolları düzeltmedi. Çocuklarımız okula, bizler işimize gelip giderken, büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Kar ve yağmur yağışının ardından yollarımız iyice bozuldu. Çukurlarla doldu. Çamurdan yolda yürüyemez hale geldik. Mahalle sakinleri olarak bu durumdan şikayetçiyiz. Karpuzlu Belediyesi’nden sorunumuza çözüm bulmasını istiyoruz” şeklinde konuştular.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Çine
Çine Belediyesi Tiyatro Kursiyerleri Çinelileri Doyasıya Güldürecek
Çine
Jandarma, hayvan hırsızlarına dikkat çekti
Çine
Aydın’da uyuşturucuya geçit yok: 7 gözaltı
Duyurular
Saide Atıgan vefat etti
Duyurular
Yusuf Yıldız vefat etti
Karpuzlu
Bakanlıktan beton dökülen antik yolla ilgili açıklama: "İzinsiz uygulamalar kaldırılacak"
Çine
Aydın’ın üç ilçesinde Jandarmadan şok uygulama
Çine
Çine’de muhtarlar, yaban hayvan saldırıları için toplandı
Çine
MHP İlçe Başkanı Oluç, '3 Mayıs Milliyetçiler Günü' günü mesajı
Çine
Çine’de sulama ücretine tepkiler büyüyor