Kategoriler

Kaymakam, köftecinin maketini kaldırdı

İlk defa gazetemizde yayınlandıktan sonra ulusal basında da yer alan maketli tanıtım haberinin ardından Çine Kaymakamı o makete engel getirdi.

Çine İlçesi'ne bağlı Eskiçine Köyü'ndeki köfteci Şakir Deniz’in, müşterileri çekmek için geliştirdiği maketli yöntem, Kaymakam Celalettin Cantürk’ün tepkisine neden oldu. Yaptığı maketin haber olarak yayınlanmasının ardından Kaymakam Celalettin Cantürk’ün iş yerine gelerek, “Bu ne rezalet. Rezil ettiniz Çine’yi” dediğini söyleyen Şakir Deniz, daha sonra maketin jandarma zoruyla kaldırtıldığını belirtti.


Çine İlçesi'ne bağlı, Eskiçine Köyü'ndeki Köfteci Şakir Deniz, müşterileri çekmek için yeni bir yöntem geliştirdi ve işletme önünde yoldan geçen arabaları davet eden çalışanların yerine maket koydu. Müşterilerin değnekçi olayını pek sevmemesi üzerine, Mobilbahis bu yöntemi geliştirdiğini söyleyen Şakir Deniz, yaptığı maketin haber olarak gazetelerde yayınlanması üzerine Kaymakam Celalettin Cantürk’ün tepkisiyle karşılaştığını iddia etti. İddiaya göre, haberin yayınlanmasının ardından iş yerine gelen Kaymakam Celalettin Cantürk, iş yeri sahibi Şakir Deniz’e, “Bu ne rezalet. Rezil ettiniz Çine’yi” dedi. Akşam saatlerinde iş yerine jandarma ekibinin geldiğini söyleyen Deniz, “Jandarma, maketi kaldırmamı istedi ancak ben kaldırmadım. Tutanak tuttular. Ertesi gün tekrar geldiler ve müşterilerimin yüzünü güldüren, sıcak havalarda da çalışanlarımı yormayan maketi kaldırttılar” dedi.

Konuyla ilgili olarak konuşan Çine Kaymakamı Celalettin Cantürk ise, “Ben yasak koymadım. Hanutçuluk zaten yasak. Trafiği tehlikeye düşürdüğü için kapının yanına konulmasını söyledim” şeklinde konuştu. (CEM ULUCAN)  

Söz konusu haberi daha önce şu şekilde yayınlamıştık.  TIKLAYIN

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Necati Ülker 11 Yıl Önce

bizim kuşağımızda böyle sorunlar yoktu kaymakam işsizlikten işçinin emeği ile oynuyor.

Mrd Baykuş 11 Yıl Önce

"sürücülerin dikkatinin dağılması" neyse de, "rezil ettiniz çine'yi" sözü neyi ifade ediyor kaymakam bey? çine'de ille de bir rezalet aranacaksa eğer; birincisi çine ilçesinde faaliyet gösteren maden işletmelerinde çalışan işçilerin maruz kaldıkları meslek hastalıkları ve sonrasında işveren tarafından işten çıkarılarak kendi kaderleriyle baş başa bırakılmalarıdır. ikincisi ise; çine ilçesinin içinden geçen duble yoldaki düzenlemelerdir. yolda yapılacak kavşak, üst geçit vb. düzenlemeler çine halkının yaşam ihtiyaçları dikkate alınarak yapılmalıdır. başka rezaletler aranacaksa daha çok bulunur; belki de yol kenarındaki insan maketine sıra bile gelmez!

Daha Fazla Haber
Çine
MHP İlçe Başkanı Oluç, '3 Mayıs Milliyetçiler Günü' günü mesajı
Çine
Çine’de sulama ücretine tepkiler büyüyor
Çine
Çine Şoförler Odası’nda istifa
Çine
Vali Canbolat, Çine’de incelemelerde bulundu
Çine
Aydın’da 200 bin TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Çine
14 yaşındaki Arda Güneri yaşam mücadelesi veriyor
Duyurular
Dürdane Aktaş vefat etti
Çine
Çine’de Popüler Erkek Kuaför Salonu açıldı
Çine
Senem ve Cafer çifti evliliğe ilk adımını attı; Kalplerine İlk ‘SÖZ’ lerini verdiler
Duyurular
Mehmet Biçer vefat etti