Kategoriler

Kardeşi gözaltına alınan Ak Parti Aydın Milletvekili Erdem’in basın açıklaması

Erdem açıklamışını şu şekilde yaptı; “Malumlarınız üzere hain FETÖ/PDY Terör Örgütünün başarısız darbe girişimi neticesinde başlatılan soruşturma kapsamında ülke genelinde yoğun tutuklama ve gözaltılar yaşanmaktadır.

Kardeşim Ömer ERDEM de Aydın İli'ndeki soruşturma kapsamında gözaltına alınanlar arasındadır. Yüce Türk Yargısı’nın şüpheliler hakkında adil kararlar vereceğine ve suçlu bulunanların en ağır cezaya çarptırılacaklarına dair en ufak bir kuşkumuz yoktur.

Aşağıda çeşitli tarihlerde sosyal medya kanalları üzerinden yaptığı bazı paylaşımlarından örnekler sunduğum kardeşim Ömer ERDEM bahsi çeçen paralel yapılanmayla kesinlikle alakası olmayan ve kendisine sonuna kadar kefil olduğum birisidir.

Ancak; Vatanına, Milletine ve Devletine sonuna kadar bağlı olan Ömer ERDEM de dini duyguları istismar edilen birçok masum vatandaşımız gibi geçmiş dönemlerde bazı sosyal faaliyetlerde bulunmuş, bu yapının iç yüzünü gördüğü 17 - 25 Aralık 2013 ihanet sürecinden itibaren ilişkisini tamamen keserek yıllardan beri de bizzat bu yapılanmayla mücadele etmiştir.

Milletçe Birlik ve Dayanışma İçerisinde Olduğumuz Bu Hassas Günlerde FETÖ/PDY Terör Örgütünü ve bu örgütün alçak darbe girişimini bir kez daha lanetliyorum.

Yargı süreci tamamlandığında bahsi geçen terör örgütü üyelerinin her kim olursa olsun en ağır cezaya çarptırılacağına olan inancımız tamdır.

Bu inançla; Sayın Cumhurbaşkanımızın ikinci bir emrine kadar kâh alçakların bombaladığı TBMM de kâh meydanlardaki demokrasi nöbetimize devam edeceğimizi bildirir, tüm vatandaşlarımıza hain darbe girişimi karşısındaki takdire şayan ve sağduyulu tutumlarından dolayı şükranlarımı sunarım. Saygılarımla.”






Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Çine
Başkan Kandemir, “Topçam Sulama Birliği’ni ne şekilde devredildi”
Çine
Çine Belediyesi, Can Dostlarının Yanında Olmaya Devam Ediyor
Çine
Başkan Yazgılı, Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı
Çine
Çine'de jandarma uyuşturucu ile mücadeleye devam ediyor
Çine
Başkan Şahin, “Bu zam dünyanın neresinde var? Tarımı bitirmek istiyorlar”
Duyurular
Mehmet Yazgılı vefat etti
Çine
Çine Belediye Eski Başkanı Mehmet Yazgılı hayatını kaybetti
Aydın
İzmir’den Aydın’a uyuşturucu sevkiyatına Jandarma engeli
Çine
Çine’nin Yetenekli Çocukları Doyasıya Güldürdü
Çine
Dutluoluk Mahallesi’nde Anneler Günü Coşkusu