Kategoriler

Hallaçlar Muhtarı Ateş’ten Başkan Özlem Çerçioğlu’na Teşekkür

Aydın Büyükşehir Belediyesinin il genelinde yürüttüğü alt ve üst yapı çalışmaları vatandaşlar tarafından büyük beğeni toplarken özellikle mahalle muhtarları gerçekleşen yatırımlardan dolayı büyük memnuniyet duyuyor.

Büyükşehir yasası kapsamında köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde ASKİ tarafından yürütülen yoğun altyapı programı dahilinde Çine ilçesine bağlı Hallaçlar Mahallesinde vatandaşların talebi üzerine içme suyu arıtma tesisi inşa edilerek faaliyete geçirildi. ASKİ’nin başta arıtma tesisi olmak üzere mahallede gerçekleştirdiği tüm çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden muhtar Mehmet Ateş, taleplerinin gerçekleştirilmesinden ötürü büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Muhtar Mehmet Ateş; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu tüm taleplerimize cevap veriyor. Mahallemizde alt ve üstyapı da bir çok çalışma yapıldı. Bağlantı yolumuz, köy meydanından camiye kadar olan yollarımız yapıldı. Sağ olsun ne zaman su ile ilgili, yol ile ilgili, yada iş makinası gerektiren bir hizmet ihtiyacı doğsa taleplerimiz hep karşılandı. Mahallemizde ASKİ Genel Müdürlüğü içme suyu arıtma tesisi yaptı ve faaliyete geçti. Ayrıca mahallemizde içme suyu sorunu kesinlikle bulunmamaktadır. Tüm bu hizmetler için Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na müteşekkiriz.” dedi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Karpuzlu
Bakanlıktan beton dökülen antik yolla ilgili açıklama: "İzinsiz uygulamalar kaldırılacak"
Çine
Aydın’ın üç ilçesinde Jandarmadan şok uygulama
Çine
Çine’de muhtarlar, yaban hayvan saldırıları için toplandı
Çine
MHP İlçe Başkanı Oluç, '3 Mayıs Milliyetçiler Günü' günü mesajı
Çine
Çine’de sulama ücretine tepkiler büyüyor
Çine
Çine Şoförler Odası’nda istifa
Çine
Vali Canbolat, Çine’de incelemelerde bulundu
Çine
Aydın’da 200 bin TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Çine
14 yaşındaki Arda Güneri yaşam mücadelesi veriyor
Duyurular
Dürdane Aktaş vefat etti