Kategoriler

Gençlik Merkezi Gençleri Spor Alanlarını Yeniliyor

Gençlik Merkezi eğitim kurumlarında gerçekleştirdiği iyileştirme ve yenileme çalışmaları okul bahçelerinde devam ediyor.

 Aydın Gençlik Merkezi, okul içinde var olan eksikleri bir bir tamamlarken şimdi de eğitimi aksatmayacak biçimde çevre düzenlemesi çalışmaları ile oyun alanlarının boyanması, basketbol potaları ve voleybol saha çizim çalışması yaptı. Okullar da eş zamanlı başlattığı tadilat çalışmalarında okulların fiziki koşullarında gözle görülür iyileşme sağlayan Aydın Gençlik Merkezi, okulların dış çevresinde bulunan oyun alanlarının renkli çizimlerini gerçekleştirdi.

Futbol Sahası Yeniden Yapılandırıldı

Okulların dış çevre düzenlemesinin yanı sıra eskiyen ve tahribata uğrayan futbol sahası ile çocukların oynayacağı alanları onararak yeni oyun alanları yapıldı. Eğitim-öğretim dönemi içerisinde tüm okullardaki gençlerin spor aktivitelerinden mahrum kalmamalarını sağlayan Aydın Gençlik Merkezi yetkilisi, “Pazartesi günü okulların tatil olmasından dolayı Aydın Umurlu Kocagür Ortaokulundaki futbol, basketbol ve voleybol saha çizimlerini yaptık. Aynı zamanda geleneksel oyunlarımızdan seksek, köşe kapmaca oyun alanlarını da çizerek gençlerimize eski ile yeni arasında köprü olmaya çalıştık” diye konuştu.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Karpuzlu
Bakanlıktan beton dökülen antik yolla ilgili açıklama: "İzinsiz uygulamalar kaldırılacak"
Çine
Aydın’ın üç ilçesinde Jandarmadan şok uygulama
Çine
Çine’de muhtarlar, yaban hayvan saldırıları için toplandı
Çine
MHP İlçe Başkanı Oluç, '3 Mayıs Milliyetçiler Günü' günü mesajı
Çine
Çine’de sulama ücretine tepkiler büyüyor
Çine
Çine Şoförler Odası’nda istifa
Çine
Vali Canbolat, Çine’de incelemelerde bulundu
Çine
Aydın’da 200 bin TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Çine
14 yaşındaki Arda Güneri yaşam mücadelesi veriyor
Duyurular
Dürdane Aktaş vefat etti