Kategoriler

Dinçer, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı’nı Kutladı

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 19 Mayıs 1919 tarihinin Türk Milleti’nin geleceğine, çağın akışına yön ve şekil veren tarihi bir dönüm noktası olduğunu vurgulayarak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve spor Bayramı’nı kutladı.

Başkan Dinçer, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, “Dört bir tarafı emperyalist güçlerce işgal altında bulunan Anadolu topraklarında kurtuluş ve bağımsızlık meşalesinin yakıldığı bu anlamlı günün 97. yıldönümünü kutluyor olmanın coşkusunu ve gururunu yaşıyoruz.

19 Mayıs, yok edilmek istenen bir milletin var olma yolundaki güneşi olmuştur. Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Önder Atatürk’ün ‘Ben 19 Mayıs ta doğdum’ sözleri bu günün önemini en güzel şekilde ifade etmektedir. Bu günü daha da anlamlı kılan bir diğer unsur da Gazi Mustafa Kemal’in bugünü gençliğe bayram olarak armağan ederek ölümsüzleştirmesidir.

Bu güzel duygularla başta geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimiz ile tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehit ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyorum.”

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Karpuzlu
Üç ilçede uyuşturucu kullanan 8 şahıs hakkında işlem yapıldı
Çine
Uzmanlar uyardı: "Hastalık yapan mikroorganizmalar eller üzerinde 60 dakika canlı kalabiliyor"
Çine
Akçaova Esnaf Kefalet Kooperatifine yeni hizmet aracı
Çine
Çine Belediyesi Tiyatro Kursiyerleri Çinelileri Doyasıya Güldürecek
Çine
Jandarma, hayvan hırsızlarına dikkat çekti
Çine
Aydın’da uyuşturucuya geçit yok: 7 gözaltı
Duyurular
Saide Atıgan vefat etti
Duyurular
Yusuf Yıldız vefat etti
Karpuzlu
Bakanlıktan beton dökülen antik yolla ilgili açıklama: "İzinsiz uygulamalar kaldırılacak"
Çine
Aydın’ın üç ilçesinde Jandarmadan şok uygulama