Kategoriler

Başkan Tosun’dan Çiftçilere Müjde

AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, Çiftçi Malları Koruma Konunun değiştiğini ve yaşanan sıkıntıların son bulduğunun müjdesini verdi.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun yaptığı açıklamada, “Daha önce yaşanan Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı ile çiftçilerin arasında yaşanan sıkıntılar ile ilgili 19 Nisan 2018 tarihinde değişiklik yapılarak bu konu çözüme kavuşturulmuştur. Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’ndan isteği bağlı olarak bu hizmettin alanı bileceği karara bağlanmıştır. Dolayısı ile çiftçilerimizden hizmet almak isteyenler müracaatlarını yaparak ve aidatlarını ödeyerek Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’ndan hizmet alabilirler. İstemeyenlerde ben hizmet istemiyorum diyerek başkanlığa dilekçe vererek Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’nın verdiği hizmetten yararlanmayacaklar. Çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Değişiklik Yapılan Kanunda;

Çiftçi Mallarının Korunması hakkında kanunun 34’üncü maddesi birinci fıkrası şu şekilde değişti, “Bu kanun kapsamındaki koruma hizmetleri, hizmet alanların isteğine bağlı olarak alınır. Kamu kuruluşları ile gerçek veya tüzel kişilere ait tarımsal işletmelerin kendi koruma tedbirlerini almaları durumunda, bu işletmelerden koruma ücreti alınmaz ve bu işletmelere koruma sandığından herhangi bir tazminat ödenmez.”

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Aydın
İzmir’den Aydın’a uyuşturucu sevkiyatına Jandarma engeli
Çine
Çine’nin Yetenekli Çocukları Doyasıya Güldürdü
Çine
Dutluoluk Mahallesi’nde Anneler Günü Coşkusu
Çine
Çine’de öğretmenler ‘Artık yeter, can korkusuyla çalışmak istemiyoruz’
Çine
Çine Belediyesi, Şehrin Her Noktasında Çalışmalarına Devam Ediyor
Efeler
Uyuşturucudan yakalanan şüpheli tutuklandı
Aydın
Aydın’a gök gürültülü sağanak yağış uyarısı
Aydın
Aydın'ın dört ilçesinde, şüpheli şahısların üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi
Çine
Çine'de, jandarma ve emniyet trafik ekipleri vatandaşları bilgilendirdi
Çine
Çineli miniklere trafik semineri verildi