Kategoriler

Başkan E.Salih Dinçer, 1 Mayıs’ı kutladı

Çine Belediye Başkanı E.Salih Dinçer, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Dinçer mesajında; “Ülkemiz ekonominin her noktasında emekçilerin alın teri ve emeği bulunmaktadır. Türkiye’nin daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesi için çalışan emekçilerimiz bu toprakların en önemli sermayesidir.

1 Mayıs dünya işçilerinin birlik, dayanışma ve mücadele günleridir, eğer bu bayramı kutluyorsak bu emekçi ve işçi sınıfının tarih boyunca verdiği bedeller sayesinde olmuştur.İşsizliğin giderek arttığı böyle bir dönemde emekçi kardeşlerimize destek olmak için sadece 1 Mayıslarda değil, her zaman yanlarındayız.

Bizler de sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak, çalışanlarımızın ve emekçilerin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Başta İş sağlığı ve güvenliği olmak üzere işçilerin hak arayışları konusundaki girişimleri ve sendikal faaliyetlerini destekledik.

Haksızlığın, eşitsizliğin, adaletsizliğin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit ve güzel bir dünya göreceğimiz günlerin umuduyla başta beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan Belediyemizin fedakâr işçileri olmak üzere tüm işçi ve emekçi halkımızın bu anlamlı günlerini en güzel duygularımla kutluyor, saygılar sunuyorum.”

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Çine
Başkan Kıvrak: İşçi Kardeşlerimizin Haklarını Korumak, Yaşam Şartlarını İyileştirmek İçin Var Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz
Duyurular
Yılmaz Benli vefat etti
Duyurular
Necati Karadağ vefat etti
Çine
Çine'de bu mezarlar görenleri şaşırtıyor, sebebini öğrenenler ise takdir ediyor
Çine
Yolboyu Muhtarı İğci, “Çekin çiftçinin delik cebinden elinizi”
Çine
Çine’de üniversite öğrencilerine “Narkogençlik Eğitimi” verildi
Çine
Atatürk İlkokulu’nda ‘Dilimizdeki Hazine’ eserleri sergilendi
Çine
Jandarma uyuşturucuya geçit vermiyor:3 ilçede 7 gözaltı
Efeler
Efeler’de iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Aydın
Aydınlılar dikkat! Bu ilçelerde elektrik kesintisi uygulanacak