Kategoriler

Başkan Çerçioğlu ve CHP'li vekiller çiftçileri dinledi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve CHP’li vekiller Aydın-Denizli Otoyolu’nun geçeceği Buharkent ve Kuyucak ilçelerindeki vatandaşları ziyaret etti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve CHP'li vekiller Aydın-Denizli Otoyolu'nun geçeceği Buharkent ve Kuyucak ilçelerindeki vatandaşları ziyaret etti. Otoyolun geçeceği alanda ev ve arazileri olan vatandaşlar şikayetlerini CHP'li vekillere ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu'na ilettiler.

Otobanın geçecek olduğu Buharkent'in Feslek ve Kuyucak'ın Çamdibi Mahallelerinde vatandaşlarla görüşen Başkan Çerçioğlu, vatandaşların sorununun çözülmesi için yapılması gereken ne varsa her şeyi yapacaklarını söyledi. Başkan Çerçioğlu ile birlikte vatandaşları ziyaret eden CHP Aydın Milletvekilleri de, konuyu Ankara'ya taşıyarak takipçisi olacaklarını söylediler.

Otobana karşı olmadıklarını ancak mağdur olmaktan endişeli olduklarını belirten Çamdibi ve Feslek Mahallesi sakinleri mağduriyetlerinin giderilmesini istediler. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da, “Vekillerimiz, Ankara'da bu konuyu takip edeceklerine söz verdiler. Ben de sizin ile vekillerimiz arasında irtibatı kuracağım" dedi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Çine
Dutluoluk Mahallesi’nde Anneler Günü Coşkusu
Çine
Çine’de öğretmenler ‘Artık yeter, can korkusuyla çalışmak istemiyoruz’
Çine
Çine Belediyesi, Şehrin Her Noktasında Çalışmalarına Devam Ediyor
Efeler
Uyuşturucudan yakalanan şüpheli tutuklandı
Aydın
Aydın’a gök gürültülü sağanak yağış uyarısı
Aydın
Aydın'ın dört ilçesinde, şüpheli şahısların üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi
Çine
Çine'de, jandarma ve emniyet trafik ekipleri vatandaşları bilgilendirdi
Çine
Çineli miniklere trafik semineri verildi
Çine
Çine Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti
Duyurular
Sabahattin Çatak vefat etti