Kategoriler

Yeşilbaşak Olea'da ilk zeytinyağı sıkımı yapıldı

Yeşilbaşak Olea Zeytinyağı, 2021 yılında Çine Organize Sanayi Bölgesi’nde kurduğu soğuk sıkım zeytinyağı üretim tesisinde yeni sezonda ilk sıkımı gerçekleştirdi.

Zeytinyağında Aydın ilinin gururu Yeşilbaşak Olea, yeni sezon üretimlerine başladı. Geçtiğimiz sezon üretime başlayarak ilk yılında 5 farklı ülkede almış olduğu 1. ‘lik ödüllerinin yanı sıra Türkiye’ de de 2 altın madalya alarak adından sıkça söz ettiren Yeşilbaşak Olea, Türkiye’nin en prestijli ödülü olan UZZK yarışmasında orta meyvemsilik kategorisinde birincilik alarak Çine’nin gurur kaynağı olmuştu. Bu yılda Yeşilbaşak Olea yeni sezonda da oldukça iddialı olarak sezona açtı.

"Üretimde İlk Hedef Kalite"

Çine ilçesi Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet sürdüren Yeşilbaşak Olea’ nın kafadar sahipleri Mesut Dağdeviren ve Alirıza Candan bu yılda da kalitemizi bir adım ileri nasıl taşıyabiliriz diye planlama yaptıklarını, bu yılda bir dünya markası haline gelmek için çalışmalarının devam edeceğini belirterek, en iyi zeytinyağını üretmek için sezonu açtıklarını ve tüm üreticilere hayırlı olmasını dilediler.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Çine
Çine’de Popüler Erkek Kuaför Salonu açıldı
Çine
Senem ve Cafer çifti evliliğe ilk adımını attı; Kalplerine İlk ‘SÖZ’ lerini verdiler
Duyurular
Mehmet Biçer vefat etti
Çine
Çine’de uyuşturucu partisinde 4 kişi gözaltına alındı
Çine
Başkan Kıvrak: İşçi Kardeşlerimizin Haklarını Korumak, Yaşam Şartlarını İyileştirmek İçin Var Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz
Duyurular
Yılmaz Benli vefat etti
Duyurular
Necati Karadağ vefat etti
Çine
Çine'de bu mezarlar görenleri şaşırtıyor, sebebini öğrenenler ise takdir ediyor
Çine
Yolboyu Muhtarı İğci, “Çekin çiftçinin delik cebinden elinizi”
Çine
Çine’de üniversite öğrencilerine “Narkogençlik Eğitimi” verildi